The last dance

Nieuws

Step in Time 2e op thuiswedstrijd

Zaterdag 24 januari vond in een uitverkochte Dars in Wervershoof de vierde Step in Time Trophy plaats. Zeven Nederlandse teams streden om de winst in de ballroom- en latindiscipline. Step in Time verscheen voor het Westfriese publiek met alweer een nieuwe kür, die in de afgelopen 4 maanden, na het WK in Rusland, is ingestudeerd. Na een goede voorronde wisten de dansers er in de finale er nog een flinke schep bovenop te gooien en dansten zo overtuigend dat het publiek de tent bijna afbrak tijdens en op het einde van de show.
De jury beloonde het optreden met een 2e plaats en zo ging Dance Impression uit Hoorn met de titel naar huis. "Altijd even slikken, maar ik ben geheel niet teleurgesteld. Ons team danste de vonken van de vloer en danste het nieuwe programma zoals het bedoelt is en beter dan ooit. Het is tenslotte ook nog maar 4 weken klaar, dus voldoende ruimte om nog meer te groeien" zegt trainer Frank Vriend. "Bovendien is dansen voor zo n uitzinnig publiek de mooiste beloning na 4 maanden keihard werken."
De Dars was door een geweldig team vrijwilligers weer omgebouwd tot een waar danspaleis. Zowel het publiek als de overige teams waren vol lof en genoten van een perfect georganiseerde vlotte wedstrijd.

Zondansmiddag 9 februari

Zondag 9 februari organiseren wij weer een Zondansmiddag. Dit doen wij speciaal voor iedereen die op zaterdagavond geen tijd heeft of te moe is van een lange werkweek, zodat u toch een keer lekker kunt komen oefenen, naast u wekelijkse dansles. Denk ook om de Kerstkaart die u heeft ontvangen in de week voor Kerst, met de gratis toegang naar een vrijdansavond of zondansmiddag, Maak hier nog WEL gebruik van in de maand januari en februari. Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Vrijdansen 1 februari

Ook voor het vrijdansen aankomende zaterdag kunt u weer gebruik maken van de kaart die u in december van ons heeft gekregen voor GRATIS toegang. Neem voor de verandering zomaar eens vrienden, buren of familie mee. Zij hebben met deze kaart ook vrij entree en kunnen misschien nog wel een dansje wagen ook. Soms is voor mensen de drempel hoog om bij ons binnen te stappen, maar op uw uitnodiging is dit misschien wat makkelijker!

Agenda aangepast

De Aktiviteiten Agenda is tot aan de grote vakantie in juli ingepland. Denk erom dat deze Agenda onder voorbehoud is.

Zondansmiddag 12 januari

Zondag 12 januari organiseren wij weer een Zondansmiddag. Dit doen wij speciaal voor iedereen die op zaterdagavond geen tijd heeft of te moe is van een lange werkweek, zodat u toch een keer lekker kunt komen oefenen, naast u wekelijkse dansles. Denk ook om de Kerstkaart die u heeft ontvangen in de week voor Kerst, met de gratis toegang naar een vrijdansavond of zondansmiddag, Maak hier nog WEL gebruik van in de maand januari en februari. Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Essentrics Extra Oudejaars Les

Op maandagavond 30 december organiseren we voor de leerlingen van de Essentrics cursus een extra GRATIS Oudejaars les. Van 19.30 tot 20.30 uur bent u welkom om vlak voor het einde van 2013 nog een keer te genieten van een intensieve workout met Mack.

Fijne Feestdagen en een Goed 2014

Natuurlijk willen wij iedereen, leerlingen en oudleerlingen hele fijne dagen toewensen en een zeer gezond, succesvol en swingend 2014. Klik hier voor onze kerstgroet 

Nieuwjaarsbal

Op zaterdag 4 januari organiseren we zoals aan het begin van elk jaar weer het Nieuwjaarsbal. Lekker dansen en elkaar het allerbeste wensen voor 2014. De kaarten zijn € 12,50 per persoon en voor deze avond gelden vrijwel dezelfde kledingsvoorschriften als met het Kerstsoiree, lekker feestelijk dus!

Step in Time Trophy 2014

Op zaterdag 25 januari vindt de 4e editie van de Step in Time Trophy plaats. Inmiddels is de kaartverkoop al enige tijd bezig maar zijn er nog een aantal kaarten voor de fronttribune beschikbaar. Mocht u dus nog aanwezig willen zijn op het grootste formatie evenement van Nederland, bestel dan vandaag nog via kaarten@stepintimeformationteam.nl 
Indien de fronttribune uitverkocht is, zijn er nog plaatsen voor de zijtribunes à  €10,- te verkrijgen.

Kerstvakantie

 I.v.m de Kerstvakantie zijn er géén lessen van zaterdag 21 december t/m vrijdag 3 januari.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21