The last dance

Nieuws

Vrijdansen 29 maart en 5 april

Op zaterdag 29 maart en 5 april kunt u weer lekker komen vrijdansen! Zeker in aanloop naar het afdansen toe, maar in principe voor iedereen kan een beetje extra training geen kwaad. Dat maakt de lessen veel makkelijker dus leuker!!!

Keez Drive opgeven

Zondag 6 april organiseert de dansschool wederom een Keez drive. Heeft u de vorige keer gemist of zou u het best eens willen proberen, er zijn nog plaatsen vrij dus geef u dan snel op via ; info@dancemastersvdlinden.nl

Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag  6 april 13.00 - 17.00 uur

LET OP: HEEFT U DE VORIGE KEREN MEEGEDAAN, EN WILT U DAT WEER. GEEF U DAN OOK BIJ
 ONS OP VÓÓR DINSDAG, WIJ MOETEN HET AANTAL PRECIES WETEN EN DE MEESTEN VAN U HEBBEN HET NOG NIET DOORGEGEVEN.

Nieuw!!! Bruidsparen Cursus

Klik hier voor meer info

Nieuwe Kaart Zumba

Haal volgende week alvast uw nieuwe doorlopende kaart voor Zumba. Vanaf 17 maart is de oude niet meer geldig en dan gaat alweer de laatste serie van 13 Zumbalessen in tot aan de zomervakantie. Kom onbeperkt mee doen met Zumba en Essentrics en schaf de doorlopende kaart aan. Veel voordeliger!

Vrijdansen 22 en 29 maart

Op zaterdag 22 en 29 maart kunt u weer lekker komen vrijdansen! Zeker in aanloop naar het afdansen toe, kan een beetje extra oefening nooit kwaad, toch?

Zondansmiddag 16 maart

Zondag 16 maartorganiseren wij weer een Zondansmiddag. Dit doen wij speciaal voor iedereen die op zaterdagavond geen tijd heeft of te moe is van een lange werkweek, zodat u toch een keer lekker kunt komen oefenen, naast u wekelijkse dansles. Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Hot Latin Smikkel Night

Zaterdag 8 maart is het Hot Latin Smikkel Night. Deze avond staat in het teken van alle Zuidamerikaanse dansen. Dus véél Salsa, Cha cha,RumbaSamba, Bachata en natuurlijk de Rueda. Net als vorig jaar moet iedereen die komt, zelf wat lekkers meenemen voor op het hapjesbuffet. Als u kaartjes reserveert, kunt u bij ons opgeven wat u mee gaat nemen, en ziet u op de lijst welke hapjes iemand anders meeneemt. De kaarten zijn nu te verkrijgen en kosten € 6,00 p.p. Let’s Go Latin!!!

Voorafgaand aan de avond is er van 20.00 tot 21.00 uur een workshop Rueda met nieuwe figuren voor iedereen!

Voorjaarsvakantie

In verband met de Voorjaarsvakantie zijn er géén lessen van maandag 24 febrari t/m vrijdag 28 februari. Ook de Zumba, Zumba Gold en Esssentrics lessen staan stil.

Keez Drive opgeven

Zondag 2 maart organiseert de dansschool wederom een Keez drive. Heeft u de vorige keer gemist of zou u het best eens willen proberen, er zijn nog plaatsen vrij dus geef u dan snel op via ; info@dancemastersvdlinden.nl

Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag  2 maart 13.00 - 17.00 uur

LET OP: HEEFT U DE VORIGE KEREN MEEGEDAAN, EN WILT U DAT WEER. GEEF U DAN BIJ
 ONS OP VÓÓR DINSDAG, WIJ MOETEN HET AANTAL PRECIES WETEN EN DE MEESTEN VAN U HEBBEN HET NOG NIET DOORGEGEVEN.

Vrijdansen 22 en 29 maart

Op zaterdag 22 en 29 maart kunt u weer lekker komen vrijdansen!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21