The last dance

Nieuws

Keez Barbeque 22 juni

Op zondag 22 juni wordt de laatste Keezmiddag georganiseerd. Uiteraard wordt dan het eindklassement bekend gemaakt en zullen we de overall winnaar eren!!! Voor de gezelligheid en om het Keezseizoen goed af te sluiten willen we na de strijd, eindigen met een gezellige Barbecue.  Net als de andere keren moeten wij én weer spellen reserveren én natuurlijk de inkopen voor deze bbq doen. Geeft u daarom alstublieft vóór dinsdag 17 juni aan ons door of u komt Keezen en/of u mee eet. (ook als u denkt dat u zich al heeft opgegeven, voor de zekerheid even een bevestiging)

Swingend de Zomer door

Na het afdansen op 29 juni zijn de meeste lessen wel afgelopen, maar staan we zeker niet stil!

ZOMER ZUMBA

Vanaf 23 juni t/m 31 augustus is er 10 weken lang op de donderdagavond van 19.30 – 20.15 uur Zumba met Sunik. Donderdag 26 juni is de eerste keer en dat is tevens de afsluiter van het seizoen 2014/2015. Komt allemaal om er een eindfeestje van te maken!

Kosten ZOMER ZUMBA 10 x voor € 60,-  (of bijv. 8 x voor €48,-)

Heeft u nog een geldige strippenkaart en wilt u ook ZOMER ZUMBA doen? Geef het even aan ons door, dan zetten wij de einddatum over na de zomervakantie.

ZOMER ESSENTRICS

Vanaf 8 juli t/m 31 augustus is er 7 weken lang op de dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur Essentrics met Mack. Dinsdag 29 juli is Mack zelf op vakantie, dus die keer valt uit.

Kosten ZOMER ESSENTRICS 7 x voor € 50,-  (of bijv. 5 x voor €35,75)

Heeft u nog een geldige strippenkaart en wilt u ook ZOMERESSENTICS doen? Geef het even aan ons door, dan zetten wij de einddatum over na de zomervakantie.

 

 

Voetbal op Vrijdag 13 juni

Op vrijdag 13 juni speelt Nederland de eerste wedstrijd op het WK in Brazilië. Omdat iedereen op tijd voor de buis wil zitten, start de Zumba les op vrijdag al om 19.00 uur en vervolgens de Cross Step Waltz om 19.45 uur, zodat we op tijd klaar zijn en niemand maar een goal hoeft te missen.

Vrijdansen

Vanaf vrijdag 30 mei gaat het vrijdansen weer naar de vrijdagavond. Tot eind juni kunt u wekelijks van 21.00 tot 00.00 uur komen oefenen. Alleen vrijdag 13 juni valt uit vanwege de eerste wedstrijd van Nederland op het WK Voetbal.

Afdansen

Het afdansen van de 1e en 2e jaars jeugd en de 2e jaars paren is op zondag 29 juni vanaf 13.00 uur. Schrijf deze datum alvast in uw agenda.

Tweede Pinksterdag

Op maandag 9 juni, tweede pinksterdag gaan de lessen gewoon door. Ook de zumba.

Essentrics

In verband met de afwezigheid van Mack, staan de Essentrics lessen op dinsdag 27 mei en donderdag 29 mei stil.

Barbeque sluit het seizoen af

Op zaterdag 24 mei organiseren we ons jaarlijkse Eindsoiree. Het feest waar we het huidige winterdansseizoen mee af sluiten. Dit jaar hebben we besloten er een andere invulling aan te geven dan alle voorgaande edities.
Want voorafgaand aan dit gezellige dansavondje organiseren we een feestelijke Barbeque voor iedereen!
Deze start om 20.00 uur en duurt zolang we lekker smullen. Vanaf 21.00 uur gaan natuurlijk ook de voetjes weer van de vloer en staan we stil bij het feit dat de dansschool dit jaar 30 jaar bestaat. In 1984 werd de dansschool in Grootebroek geopend en sinds die tijd zijn er vele danshypes en muziekstijlen voorbij gekomen. Ideale avond voor een terugblik over drie decennia! Kaartjes voor deze avond kosten € 19,50 pp. en zijn vanaf heden te reserveren.
 

Keezmiddag 18 mei en 22 juni

Iedereen die mee wil doen aan de Keezmiddag op zondag 18 mei, dient zich wel vóór dinsdag 13 mei op te geven. Wij moeten het aantal spellen weer bestellen en willen dus graag weten wie er komen. Check even of u zich al heeft aangemeld.

Laatste Keezmiddag 22 juni
Wij willen op zondag 22 juni de laatste Keezmiddag organiseren. Uiteraard wordt dan het eindklassement bekend gemaakt en zullen we de overall winnaar eren!!! Voor de gezelligheid en om het Keezseizoen goed af te sluiten willen we na de strijd eindigen met een gezellig buffet. U hoort hier 18 mei meer over, maar hou de datum alvast vrij.

Vervolgcursussen starten

 De vervolgcursussen voor de Jeugd starten al vanaf volgende week 14 mei, de week voorafgaand aan het afdansen.  Let op: Dus niet pas de week erna!!!

Pagina: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21