The last dance

Nieuws

Start lessen

Vanaf zondag 14 september gaan alle cursussen weer van start. Heb je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog, dit kan via onze website of kom langs op ons Open Huis a.s. zondag.

Zumba en Essentrics weer begonnen!

Deze week zijn alle Zumba en Essentrics cursussen weer van start gegaan. Kom dus gerust je lichaam weer in shape brengen op een of meerdere van onze super sportieve lessen! Nog nooit Essentrics of Zumba gedaan? Doe een proefles of kom naar de workshops op ons Open Huis!

Hieronder staan de dagen en tijden waarop we je hopelijk snel weer zullen zien.
 
Zumba
Groep 1 maandag  18.45 - 19.30 uur
Groep 2 woensdag  10.00 - 10.45 uur
Groep 3 donderdag  19.00 - 19.45 uur
Groep 4 vrijdag      19.00 - 19.45 uur
 
Zumba Gold
Woensdag                    11.00 - 11.45 uur
 
Essentrics
Groep 1 dinsdag  19.30 - 20.30 uur
Groep 2 woensdag  10.00 - 11.00 uur

 

Eerste Keez drive nieuwe seizoen

Zondag 14 september is weer de eerst Keez drive van het nieuwe Keez-seizoen op de dansschool. Na een spannende finale afgelopen juni zal de strijd dit seizoen alleen maar fanatieker worden! Ben je fan van het spel Keezen en wil je met een duo partner een keer of regelmatig aan de gezelligste regionale keez drive mee doen? Geef je op via info@dancemastersvdlinden.nl
 
Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie/thee
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 14 september 13.00 - 17.00 uur
 
Let op: Doe je mee? Geef dan op voor 9 september. Wij moeten weten hoeveel spellen wij moeten huren.

Proeflessen

Natuurlijk start het nieuwe seizoen weer met gratis proeflessen. Twijfel je nog, of ken je nog mensen die misschien wel willen? Probeer eerst een gratis proefles!

  • Proefles Dansen Jeugd: dinsdag 16 september 18.00 uur
  • Proefles Stijldansen Paren: vrijdag 19 september 20.00 uur
  • Proefles Zumba: Op elke les is een proefles mogelijk
  • Proefles Zumba Gold: Op elke woensdag om 11.00 uur is een proefles mogelijk
  • Proefles Essentrics: dinsdag 9 september 19.30 uur of donderdag 11 september 10.00 uur

     

Reunie 30 jarig bestaan

Het is al bijna zover, de grote reunie voor het 30 jarige bestaan van de dansschool! Deze avond zullen wij terugblikken op 30 jaar dansen in Grootebroek. Vele oud en huidig leerlingen hebben zich al opgegeven. Heb je nog geen kaarten? Bestel die dan snel via de reuniepagina, want dit grootse feest wil je natuurlijk niet missen!

Vakantie

Het is zover! De zomer heeft zich aangekondigd en wij gaan van een welverdiende vakantie genieten. Wij hopen dat u ook een ontspannen vakantie tegemoet gaat met veel mooi weer, lekker eten en fijn gezelschap. Denk er wel aan, al die maanden niet dansen, doet veel vergeten dus kom gewoon een keer lekker vrijdansen voor de gezelligheid en om de pasjes niet te verleren. Op vrijdag

Sportief de Zomer door

ZOMER ZUMBA Vanaf 23 juni t/m 31 augustus is er 10 weken lang op de donderdagavond van 19.30 – 20.15 uur Zumba met Sunik. Kosten ZOMER ZUMBA 10 x voor € 60,- (of bijv. 8 x voor €48,-) ZOMER ESSENTRICS Vanaf 8 juli t/m 31 augustus is er 7 weken lang op de dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur Essentrics met Mack. Dinsdag 29 juli is Mack zelf op vakantie, dus die keer valt uit. Kosten ZOMER ESSENTRICS 7 x voor € 50,- (of bijv. 5 x voor €35,75)

Zumba Feestje

Aanstaande donderdag is de eerste Zomer Zumba les. Deze les sluiten we ook het oude seizoen af met een lekkere lange afmattende les. Komt allen en neem een lekkere gezonde of ongezonde snack mee, zodat we samen na de les nog even gezellig na kunnen praten. Heeft u géén Zomer Zumba kaart, u kunt ook op uw geldige strippenkaart deze les nog meedraaien of gewoon de les los betalen.

Tot 1 juli KORTING!!!

Weet u nu al dat u volgend dansseizoen weer een danscursus bij ons gaat volgen, geef u dan zo snel mogelijk op. Op die manier weten wij hoeveel animo er is en kunnen daarop een planning maken. Daarnaast kunt u bij inschrijving en betaling tot 1 juli nog een leuke korting meepakken *Voor de jeugdclubs een waardecheque van & 15,- per persoon * Voor de paren een knipkaart voor 5 x vrijdansen t.w.v. € 20,- per persoon * Voor de zumba dansers € 5,- korting op hun onbeperkte abonnementskaart. Wacht dus niet tot na de vakantie maar regel het NU!!!

Reünie 30 jaar bestaan

Alweer 30 jaar geleden, op 12 augustus 1984, opende de dansschool haar deuren in Grootebroek. Door drie decennia heen zijn er vele danshypes, muziekstijlen, dansschooluitjes en dansmarathons voorbij gekomen, maar vooral een heleboel enthousiaste leerlingen! Speciaal voor alle (oud)leerlingen organiseren wij op zaterdag 30 augustus om 20.00 uur een reünie om iedereen van toen en nu weer te zien, bij te praten, de voetjes van de vloer te halen en vooral veel te lachen. Tijdens deze avond zal teruggeblikt worden op de afgelopen 30 jaar met veel gekke foto’s, leuke video’s en muziek van toen. Trommel al je oude danspartners, vrienden en mensen op, die je veel te lang niet hebt gezien en kom er een gezellige avond van maken. Heb je zelf nog leuke, gekke, oude foto’s of video’s die absoluut niet mogen ontbreken op de reünie? Stuur ze dan naar ons door! De avond is gratis, maar opgeven is om organisatorische redenen wel noodzakelijk. Bestel uw kaarten via onze website. Dan krijg je die via de mail zo snel mogelijk toegestuurd.

Pagina: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21