The last dance

Nieuws

Zaterdag 3 januari Vrijdansen

Dit jaar starten we NIET met het traditionele Nieuwjaarsbal op zaterdagavond en ook de geplande Nieuwjaars Swing Party op zondag gaat NIET door, vanwege te weinig animo. Daarom hebben we op zaterdagavond 3 januarie nu weer vrijdansen ingepland en proosten we met ieder die dan komt, wel op het nieuwe jaar. Voorafgaand aan het vrijdansen gaat natuurlijk de CrossStep Walz les ook gewoon door.

Step in Time Trophy 2015

Op zaterdag 10 januari vindt de 5e editie van de Step in Time Trophy plaats. Vanwege het jubileum zijn er extra veel deelnemende teams, waaronder een team uit Wit-Rusland. Inmiddels is de kaartverkoop al enige tijd bezig maar zijn er nog een aantal kaarten voor de fronttribune beschikbaar. Mocht u dus nog aanwezig willen zijn op het grootste formatie evenement van Nederland, bestel dan vandaag nog via kaarten@stepintimeformationteam.nl 
Indien de fronttribune uitverkocht is, zijn er nog plaatsen voor de zijtribunes à  €10,- te verkrijgen.

Extra Vakantie Zumba en Essentrics

Vergeet het niet! Op maandag 29 december is er een GRATIS extra Zumbales waar we direkt de kerstkilo s te lijf gaan. En de volgende dag op dinsdag 30 december kunt u de stramme spieren van 4 dagen op uw kont zitten, weer soepel krijgen met de extra GRATIS Essentrics les.

Kerstsoiree Paren en Jeugd

Voor de Paren
Op zaterdag 20 december organiseren we het Kerstsoiree voor de Paren. Net als elk jaar is deze sfeervolle avond inclusief hapjesbuffet en bediening aan tafel. Wij vragen u de kaarten op tijd te reserveren en ook af te halen! Kaarten zijn € 20,- per persoon. Aanvang: 21.00 uur. Denk om de kledingsvoorschriften: Heren in smoking, pak met strop of strik. Dames in gala, lang of cocktail. 

Voor de Jeugd

Voor de jongeren organiseren we het kerstsoiree op zondag 21 december. De kaarten voor dit soiree kosten € 5,-  en zijn ook al te verkrijgen. Ook voor de jongelui gelden er kledingsvoorschriften. Voor de heren een nette pantalon met overhemd. Voor de dames een jurkje, rok (géén minirokjes). Voor beide geldt géén spijkerkleding en sportschoenen! Aanvang 20.30 uur. Let op: De kleding moet correct zijn, we kunnen je bij de deur weigeren indien je je niet houdt aan de voorschriften.

Géén Danslessen

Donderdag 18 december zijn er i.v.m. een bruiloft in de dansschool de hele dag géén danslessen.

Kerstsoiree

Het is nog vroeg, maar er bereiken ons al vragen over het Kerstsoiree. Natuurlijk kunt u zich al opgeven voor dit soiree, wat gehouden wordt op zaterdag 20 december. Meer informatie volgt snel.

Keez Drive 7 december

Zondag 7 december organiseren we weer een Keez drive in de dansschool.

Let op: Deelnemers die al vaker hebben meegedaan, moeten zich ook ECHT BIJ ONS OPGEVEN, dus heeft u dat nog niet gedaan, laat ons vóór 2 december weten of u wel of niet komt, dan weten wij hoeveel spellen er gehuurd moeten worden. Opgave via info@dancemastersvdlinden.nl
 
Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie/thee
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 7 december 13.00 - 17.00 uur

Géén Danslessen

Op dinsdag 2 en woensdag 3 december zijn er geen danslessen i.v.m. het aanbrengen van de Kerstdecoratie. Let op: De Essentrics lessen gaan wel gewoon door!!

Zwarte Piet of Niet...

Aanstaande zaterdag 22 november vindt ons eerste feest plaats met als thema: Zwarte Piet of Niet...
Wij mengen ons niet in de discussie rond zwarte Piet maar maken wel van de mogelijkheid gebruik om eens te kijken hoe creatief u bent en welke alternatieve piet u kunt bedenken.
Wij hopen dat de Goedheiligman bereid is om op zaterdag 22 november bij ons de origineelste ´alternatieve´ Zwarte Piet uit te kiezen, die dan voor de komende 100 jaar zonder discussie de enige echte nieuwe Piet wordt.
Natuurlijk hopen wij op een boot vol Pieten, dus zijn zowel de Jeugd Pieten als de Paren Pieten welkom.
Kaartjes voor dit feest kosten 7,50 euro en zijn heden te verkrijgen.

50+ Danscafé

Op dinsdag 11 november is er weer een gezellige dansmiddag voor iedereen die gewoon eens lekker wil dansen. U hoeft niet persé bij ons op les te zitten of hebben gezeten. Iedereen is welkom!
De entree is 4 euro inclusief een kop koffie/thee.

Pagina: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21