The last dance

Nieuws

Prijs beste website >

Op het jaarlijks Dance Masters Congres in Assen, waar alle dansleraren bij elkaar komen ter voorbereiding voor het nieuwe dansseizoen, is dit jaar de prijs voor 'Beste Dance Masters Website' naar onze dansschool gegaan. Een onafhankelijk bureau bekijkt hiervoor alle websites van alle Dance Masters dansscholen in Nederland en dat jurypanel heeft aangegeven dat wij de meest informatieve, moderne, frisse, overzichtelijke website hebben. Trots kunnen we zeggen dat wij dus ook op dit gebied toonaangevend blijven.

Mooi Eindsoiree >

Zaterdag 17 april jl. was het weer zover! Het eindsoiree, met dit jaar als thema 'The American Dream'. Alle gasten kwamen aan boord van cruiseschip 'Queen Elisabeth' en werden meegenomen op een droomreis naar Amerika. Nummers uit musicals 42nd Street, A Chorus Line, Titanic, Mary Poppins en Ich war noch niemals in New York passeerden deze avond de revue en onze bemanning deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Er was door het hele team weer ontzettend veel energie in gestoken wat resulteerde in een fantastisch avondje theater. Klik hier voor de foto's

Pret op de Camping >

Zaterdag 21 november opende camping Municipal des Lindes de poort voor een heleboel gezellige campinggasten. Iedereen kwam bepakt en bezakt en in opperbeste vakantie stemming bij de receptie aan en installeerde zich daarna op een mooie plek op het zonnige terrein. Er waren gekke amerikanen, een scoutinggroep, een aantal nudisten en veel rustzoekers. Het zwembad was fris en de toiletten formidable! Er werd gebadmintont, je kon wandelen met Natalie, er was een frankrijk quiz en natuurlijk werd de avond afgesloten met Karaoke. De franse kaas en de barbeque zorgden voor een stevige maaltijd en zo kon er uren doorgefeest worden. Alle campinggasten zeer veel dank voor uw bezoek en reserveer alvast voor volgend seizoen. Klik hier voor de foto's.

Danskliniek Foto's online >

Het was een uniek feest! Natuurlijk was het jammer dat er zovelen geveld waren door de westfriese of mexicaanse griep maar degene die wel op de been konden blijven, dansten zonder medicijnen en hulpmiddelen menig rondje op de dansvloer. Gelukkig waren er talloze deskundige artsen en lieftallige verpleegsters die de zieken (en doden!) hielpen de avond vol te houden. En als het echt zwaar werd, was er gelukkig de vrolijke muziek van de ziekenhuisomroep en de altijd vrolijke clini clowns die de boel weer opvrolijkten. Het was een leuke avond met spelletjes, een quiz en een rolstoelrace. Iedereen bedankt voor het bezoek en beterschap allemaal! De foto's staan inmiddels online. Klik hier.

Winnaar Dans v/h Jaar >

En weer is het raak! Na een jaar afwezigheid van de verkiezing, was er dit jaar traditiegetrouw weer een 'Dans van het Jaar' wedstrijd op het Dance Masters Congres in Assen. Natuurlijk deden wij weer mee om de titel te verdedigen. Het was een magere opkomst maar wel een spannende strijd en... met resultaat! Voor de derde keer is de beker van ons en staat deze titel op naam van Dance Masters van der Linden. Heel Nederland danst straks deze dans en zo werd de dansschool wederom duidelijk op de kaart gezet! Wij zijn en blijven toonaangevend en dat zorgde voor veel complimenten van collega's uit heel het land.

Nieuwe Website Online >

Zaterdag 8 augustus 2009 precies om 23.45 uur is de nieuwe website van de dansschool online gegaan. Een nieuw seizoen, een nieuwe huisstijl dus ook tijd voor verandering op het internet. Wij zijn zelf heel blij met het resultaat en denken dat de site ook voor u handiger, informatiever en interessanter zal zijn.
Natuurlijk kunt u weer alle informatie over de cursussen, data en prijzen vinden, maar nieuw zijn de uitgebreide agenda en een veel beter fotoboek. Daarnaast is de techniek achter de website dusdanig vernieuwd dat wij zelf de website veel eenvoudiger en daardoor sneller en beter up-to-date kunnen houden. Wij horen graag uw reacties!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]