The last dance

Nieuws

Afmelden Nieuwsbrief

Wilt u de Nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier en vul uw emailadres linksonder in, bij Nieuwsbrief, schrijf je nu in! Dan bij het volgende scherm kunt u zich afmelden.

Workshopavond 14 maart

In eerste instanstie stond er op 7 maart een workshopavond gepland. In overleg met de leerlingen die de workshops willen volgen is besloten deze avond naar 14 maart te verplaatsen. Op zaterdag 14 maart starten we om 20.00 uur met een herhalingsworkshop Boogie Woogie, gevolgd door een workshop Swingfox vanaf 21.15 uur . In deze workshop lessen we eerst iets nieuws en zullen we als er tijd over is enkele oude stukjes herhalen.
De geplande Cross step Waltz les van zaterdag 14 maart, verschuift dan naar 7 maart, net als het vrijdansen.

Zaterdag 7 maart:
20.30 uur Cross step Waltz
21.30 uur Vrijdansen

Zaterdag 14 maart:
20.00 uur Boogie Woogie
21.15 uur Swingfox
22.30 uur Nadansen

De kosten voor een workshop zijn € 6,- per persoon. Na de workshops is er gewoon vrijdansen waar we extra veel Boogie en Swingfox zullen doen. Als u een workshop heeft gevolgd, is dit nadansen uiteraard Gratis!

Voorjaarsvakantie

 In verband met de Voorjaarsvakantie zijn er géén lessen van maandag 23 februari t/m vrijdag 27 februari. Alleen de 1e jaars paren en Topklasse op vrijdagavond gaan beide wel door!

Keez Drive OPGEVEN!!!

Op zondag 1 maart aanstaande organiseren we voor de vijfde keer een Keez drive in de dansschool.

Let op: Deelnemers die al vaker hebben meegedaan, moeten zich ook ECHT BIJ ONS OPGEVEN, dus heeft u dat nog niet gedaan, laat ons vóór vrijdag de 20e weten of u wel of niet komt, dan weten wij hoeveel spellen er gehuurd moeten worden. Opgave via info@dancemastersvdlinden.nl
 
Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie/thee
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 1 maart 13.00 - 17.00 uur

Vrijdansdata

Aanstaande zaterdag is er natuurlijk weer vrijdansen. De eerstvolgende keer valt het vrijdansen op zaterdag 14 februari en daarom krijgt deze avond natuurlijk een romantisch tintje. Doe uw partner een plezier en verras hem/haar met een etentje en daarna een leuk avondje dansen. 

50+ Danscafé

Op dinsdag 27 januari is er weer een gezellige dansmiddag voor iedereen die gewoon eens lekker wil dansen. U hoeft niet persé bij ons op les te zitten of hebben gezeten en natuurlijk maakt de leeftijd helemaal niet uit. Iedereen is welkom! De entree is 4 euro inclusief een kop koffie/thee.

Zondansmiddag 8 februari

Zondag 8 februari organiseren wij weer eens een keer een Zondansmiddag. Een leuke gelegenheid om een een keer lekker te komen dansen voor iedereen die zaterdags altijd te druk of  te moe is, om naar de dansschool te komen! Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.
Let op: U heeft voor de Kerstvakantie van ons een kaart gehad voor gratis vrijdansen in januari en februari. Laat deze NIET verlopen, dus kom nu!!!

Hot Latin Smikkel Night

Zaterdag 31 januari is het Hot Latin Smikkel Night. Deze avond staat in het teken van alle Zuidamerikaanse dansen. Dus véél Salsa, Cha cha,RumbaSamba, Bachata en natuurlijk de Rueda. Net als voorgaande jaren moet iedereen die komt, zelf wat lekkers meenemen voor op het hapjesbuffet. Als u kaartjes reserveert, kunt u bij ons opgeven wat u mee gaat nemen, en ziet u op de lijst welke hapjes iemand anders meeneemt. De kaarten zijn nu te verkrijgen en kosten € 6,00 p.p. Let’s Go Latin!!!

Voorafgaand aan de avond is er van 20.30 tot 21.30 uur een workshop Rueda met wat eenvoudige figuurtjes voor iedereen die Rueda kan dansen!

Keez Drive OPGEVEN!!!

Op zondag 18 januari organiseren we voor de vierde keer dit seizoen een Keez drive in de dansschool.

Let op: Deelnemers die al vaker hebben meegedaan, moeten zich ook ECHT BIJ ONS OPGEVEN, dus heeft u dat nog niet gedaan, laat ons vóór dinsdag de 13e weten of u wel of niet komt, dan weten wij hoeveel spellen er gehuurd moeten worden. Opgave via info@dancemastersvdlinden.nl
 
Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie/thee
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 18 januari 13.00 - 17.00 uur

Trophy bijna uitverkocht

Op enkele kaarten na zijn de fronttribuneplaatsen voor de Trophy aankomende zaterdag  uitverkocht. Daarnaast is het mogelijk om kaarten á € 10,00 voor de zijtribune aan de deur op de wedstrijddag zelf te kopen.  Mocht u dus nog aanwezig willen zijn op het grootste formatie evenement van Nederland, bestel dan vandaag nog via kaarten@stepintimeformationteam.nl dan liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa.

Pagina: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21