The last dance

Nieuws

Juvat's komst groot succes

Afgelopen zondag vlak vóór het Open Huis gaf Juvat Westendorp bekend van het TV-programma 'So You Think You Can Dance' een unieke HipHop workshop op de dansschool in Grootebroek. Een mix van leeftijden was op deze les afgekomen en moest af en toe wel even afzien gedurende de stevige warming up en de vlotte choreo die Juvat voordeed. Niet alleen is Juvat een goede danser en docent, maar de passie voor dans straalt van hem af en dat inspireerde iedereen. Na de uitgelopen workshop was er nog genoeg tijd voor foto's en handtekeningen, voordat Juvat het Open Huis opende met een korte solo.

Daarna volgde demonstraties van stijldansers jeugd en paren, de zumba, de salsa, Mack en Kristin, het demonstratieteam en 4 paren van  Step in Time. Zie foto's.

Openingsbal Jeugd

Paren:
Traditiegetrouw openen we het seizoen altijd met het Openingsbal, dus ook dit jaar weer. Op zaterdag 29 september hopen wij samen met u een mooi begin te vieren van een gezellig dans- en activiteitenseizoen.
Kaarten zijn reeds te verkrijgen en kosten € 5,- p.p. Let op: Er bestaat een heel kleine kans, dat wegens omstandigheden het openingsbal een week moet worden verzet, als dat zo is zult u dat via een extra Nieuwsbrief te horen krijgen.

Jeugd:
Ook voor de jeugd willen we een gezellig Openingsbal organiseren. Natuurlijk zijn er nog géén eerste jaars aanwezig, maar juist al die 2e, 3e, 4e en 5e jaars leerlingen kunnen na een lange vakantie elkaar weer zien op de dansvloer. Wij hopen iedereen op zondag 30 september om 14.00 uur op de dansschool te zien om samen het nieuwe seizoen in te luiden. Haal je kaartje alvast op. Kosten € 4,- p.p.

Mack in Strictly Come Dancing

Zaterdagavond 8 september zijn wij niet alleen met 26 enthousiaste leerlingen van de dansschool als gast bij de opnames van de live uitzending van \'Strictly Come Dancing\' aanwezig, maar in het dansprogramma zal ook onze eigen Mack samen met een aantal andere nederlandse wedstrijddansers de openingsact verzorgen. Nog een reden om te kijken!!! Zaterdagavond 20.30 uur, Nederland 1 bij de AVRO.

Zumba weer van start

Vanaf maandag 27 augustus gaan we weer van start met onze Zumba cursussen. Vanaf die dag kunt u elke maandag, woensdag en donderdag weer bij ons terecht voor het enige echte Zumba concept, een lekkere actieve fitnessworkout op gevarieerde zuidamerikaanse muziek. Voor de juiste data, tijden en prijzen klik hier
Let op: Lestijd NU OOK op donderdag om 19.45 uur!

Ook de Zumba Gold cursus gaat weer beginnen. Op woensdagochtend 29 augustus om 11.00 uur, kunt u sportief, gezond en ontspannend van een heerlijke workout genieten. Speciaal voor de jong en actieve oudere. Voor de juiste data, tijden en prijzen klik hier

Juvat komt...

Op zondag 16 september organiseren wij in samenwerking met 'Dansschool Streetkings' uit Zaandam voorafgaand aan het Open Huis.een unieke Hip Hop Workshop met Juvat Westendorp, de bekende danser van het TV programma 'So You Can Think You Can Dance'. Juvat is directeur van deze dansschool in Zaandam en heeft een geweldige crew om zich heen verzamelt, die op hoog niveau, een variatie van allerlei dansvormen onderwijst.
Voorafgaand aan het Open Huis zal hij onze nieuwe cursus Hip Hop die in oktober van start gaat, inluiden met een bijzonder gave les.

Ken je Hip Hop dansers, roep ze op om hier bij te zijn!!!!
want het motto van Streetkings is:

To become the best, you gotta be trained by the best

Open Huis 2012

Op zondag 16 september organiseert de dansschool het jaarlijkse Open Huis. 's Middags van 14.00 tot 16.00 uur en 's avonds van 19.30 tot 21.30 uur staan de deuren open voor iedereen die geinterreseerd is en eens kennis wil maken met onze dansschool. Dit is altijd een ideale gelegenheid voor nieuwe leerlingen om eens vrijblijvend te komen kijken naar wat de dansschool allemaal op haar programma heeft staan. Natuurlijk zijn ook de oud- en huidige leerlingen welkom. Uiteraard is de toegang gratis.

Op deze dag kunt u voorafgaand aan de middag kennismaken met 2 dynamische cursussen.
Om 11.00 uur kan iedereen vrijblijvend meedoen met een workshop Zumba Fitness. De dans- en fitnessrage uit Amerika en al een aantal jaren zeer populair op onze dansschool. En om 12.30 uur kunnen alle Hip Hopliefhebbers een workshop volgen van Juvat Westendorp van het TV programma 'So You Think You Can Dance'. De Zumba workshop is Gratis en voor iedereen staat de deur open, voor de Workshop met Juvat moet je je van te voren opgeven en zijn de kosten € 10,-.

Op deze dagen laten wij vanaf 14.00 uur ons verdere dansprogramma zien voor het seizoen 2012/2013. Leerlingen van de dansschool, jong en oud geven zelf korte demonstraties in Ballroom, Latin, Salsa, Rueda én van de Zumba Fitness. U kunt dus lekker vrijblijvend naar binnen stappen en komen kijken, maar uiteraard kunt u als u dat wilt ook direct de dansvloer op om bijvoorbeeld "De dans van het Jaar" te leren of mee te doen met korte workshops. Dit jaar zullen ook onze beide Formationteams een korte demonstratie geven. Kortom alle reden om gewoon lekker te komen kijken. Dus vanaf 16 september gaan de voetjes weer van de vloer!

Optredens Streekhof

Zaterdag 8 september zal de dansschool in winkelcentrum 'Het Streekhof' gedurende de dag weer verschillende leuke dansdemonstraties verzorgen voor het winkelend publiek. Net als andere jaren strijkt een ploeg enthousiaste leerlingen van de school neer rond het centrale plein vóór Miss Etam. Hier zullen dan om 11.00 / 12.30 en 14.00 uur korte optredens worden gedaan en zo laat de dansschool zien wat zij allemaal in huis heeft. Van quickstep tot salsa, van rumba tot de dans van het jaar, van formatie tot zumba... het komt allemaal voorbij. Wij hopen u zaterdag ook te treffen en als u wilt, dans dan gewoon mee

Laatse Zumba Zomerles

Maandagavond 20 augustus vindt de laatste zomerzumbales plaats. Heeft u geen kaart voor deze les, kom dan gewoon naar de les en betaal contant. Vanaf 27 augustus start de gewone Zumbacursus weer. Volgende week hierover meer nieuws.

 

Nationale Danstest

Komende zondag vindt in Nieuwegein de Nationale Danstest plaats. Dit is het afdansen voor de hoogstgescoorde dansers per school maar dan op landelijk niveau. Enkele van onze leerlingen zullen hier weer aan mee doen.
Voor deelnemers een aantal belangrijke mededelingen:

  • Om te oefenen kun je vrijdag naar het vrijdansen komen van 20.30 - 23.30 uur
  • Zondag om 11.30 in Nieuwegein zijn. Het afdansen start 12.00 uur. Einde 18.00 uur.
  • Bezoekers betalen € 3,50 aan de kassa. Deelnemers € 5,- vóór vrijdag aan Liesbeth betalen.
  • adres: Dance Masters De Rijk, Erfstede 10, 3431 K.H. Nieuwegein

Oude dansen Workshop

Vrijdag 8 juni hebben we een workshop 'oude dansen'. Dit gaat niet om losse dansjes die we vorig jaar geleerd hebben, maar juist om dansen zoals ze vroeger veel werden gedanst als, de veleta, de bernardswals, de spaanse wals, de kruispolka etc.
Er zijn veel vragen over en voorheen veel vraag naar, en inmiddels genoeg aanmeldingen, maar nog plaats genoeg. Kunt u een heel klein beetje walsen dan is dit een peuleschil!! Doe mee.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21