The last dance

Nieuws

Themafeest Paren

Op zaterdag 17 november organiseren we het eerste themafeest voor de paren. Dit feest is inmiddels volgens oude tradities een beetje apart. Er worden talloze mythen en sagen over dit feest verteld, over hoe het lang lang geleden ooit begon... maar alle verhalen beginnen met... Er was eens... en dat is dit jaar ook het thema van het feest.
U bent allemaal welkom, van 'dwerg' tot 'reus', van 'lelijk eendje' tot 'mooiste van het land'. Om deze avond vanaf 21.00 uur deze bijzondere wereld binnen te kunnen stappen heeft u een bijzonder ticket nodig. Voor € 12,50 kunt u er een in handen krijgen.

Hollywood Party Jeugd

Op zaterdag 3 november organiseren wij het eerste Thema feest voor de Jeugd. Vanaf 20.30 is iedereen welkom op onze 'Hollywood Party'. Wij hopen dat jullie allemaal als echte filmsterren uit de bekende blockbusters naar de dansschool zullen komen. Regel een gaatje in je overvolle agenda en rij in je grootste limo deze avond onze kant op en draag je sjiekste of bekendste outfit. Kaarten à € 5,- zijn reeds in de voorverkoop.

Westfriese Formation Cup

Op zondag 4 november 2012 zal alsnog een formatiedanswedstrijd worden gehouden. De Stichting Formatie Danssport Step in Time organiseert de Westfriese Formation Cup in Sportcentrum Vredehof Hoorn. Nadat afgelopen donderdag bekend werd dat de Grand Prix in Oldenzaal om begrijpelijke redenen géén doorgang kon vinden, is er bij Step in Time gelijk geprobeerd om een alternatief te organiseren.
 
Het is belangrijk dat er continuïteit zit in het wedstrijdseizoen, dus wordt deze wedstrijd gewoon op kleine schaal georganiseerd. Bent u nieuwsgierig en kom kijken. De entreeprijs bedraagt € 10,- en kaarten kunnen aan de kassa en bij de dansschool worden gekocht. Zaal Open 15.00 uur, Aanvang 15.30 uur en Finales 17.00 uur.

 

Herfstvakantie

Er zijn géén lessen van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober i.v.m. de Herfstvakantie. De zondagavond draait wel gewoon door! Ook de Zumbalessen staan stil. Op maandag de 22e is er wel een Extra Vakantie Service Zumba les van 18.45 tot 19.30 uur. (Deze les zou oorspronkelijk donderdag de 25e zijn)

ZONDANSMIDDAG en HIGH TEA

Op 28 oktober staat er weer een Zondansmiddag op het programma. Deze middag van kunt u van 14.00 tot 16.30 uur gewoon bij ons terecht voor de normale Zondansmiddag of u kunt als u dat wilt genieten van een echte heerlijke engelse High Tea. De hapjes worden verzorgd door 'Gumbleton's' uit Hoorn, de engelse Tea Room, die bekend staat om hun zeer originele en smakelijke High Tea gangen. De kaarten voor deze middag dient u vóór 26 oktober te reserveren en kosten € 17,50. Voor deze prijs ontvangt u uiteraard de dansmiddag en 3 gangen heerlijke hapjes (de finger sandwiches, scones met clottered cream, lemon curd en jam en een heerlijke zoetschotel). Wij zullen zorgen dat het een sfeervolle middag wordt, die niet alleen voor u als danser leuk is, maar u kunt vanwege al dit lekkers vrijwel iedereen meenemen. Uw vrienden, familie en collega's die ook dol zijn op een High Tea zijn van harte welkom. In de bar zijn ook speciaal diverse heerlijke smaken thee te verkrijgen van Gumbleton's en u kunt van ons aannemen dat u de verder avond niets meer hoeft te eten. Als u gewoon komt dansen hoeft u niet te reserveren.
 

Workshop Rueda en laat Vrijdansen

Zaterdag 20 oktober begint het vrijdansen weer een keer laat om 21.30 uur vanwege de workshop die ervoor zit. We krijgen veel vragen naar weer eens een Rueda herhaalles. Vandaar dat we van 20.15 tot 21.30 uur een Workshop Rueda hebben voor iedereen die eerder een keer Rueda heeft gedanst. We herhalen rustig vanaf het begin tot minimaal aan Enchufa pa'el medio en Lunis. Kosten zijn € 5,- per persoon. Geef u snel op.

Openingsbal Paren

Traditiegetrouw openen we het seizoen altijd met het Openingsbal, dus ook dit jaar weer. Op zaterdag 6 oktober hopen wij samen met u een mooi begin te vieren van een gezellig dans- en activiteitenseizoen.
Kaarten zijn reeds te verkrijgen en kosten € 5,- p.p. Heeft u nog geen kaart en wilt u toch komen, dat kan uiteraard!

Step in Time in Strictly Come Dancing

Aanstaande zaterdag 29 september opent Step in Time het programma Strictly Come Dancing bij de Avro op Ned.1. Drie weken geleden was het Mack die in de opening zat, vorige week liet Double V uit Hoorn zijn kunsten zien bij de start van de show, deze week dus de beurt aan Step in Time. Kijk dus tijdig om 20.30 uur op Nederland 1.
Wilt u op de hoogte blijven van de belevenissen van het team die dag, surf eens naar www.stepintimeformationteam.nl en wordt lid van de facebookpagina van het team.
 

Zumbathon Classics

Op zondag 7 oktober organiseren we de eerste Zumbathon in de dansschool. 2 uur lang fitness op de leukste nummers waarop de laatste jaren hebben gedanst. Alle klassiekers komen voorbij!!!
Wilt u hier aan mee doen, geef u dan echt tijdig op en koop uw entreeticket voor € 4,-. Deze Zumbathon vergt enige voorbereiding, dus wij willen graag uiterlijk maandag 1 oktober weten of u komt?

Let op: Lessen starten vrijdag

Deze vrijdag 21 september starten alle danslessen weer. Zowel voor de Jeugd, de Paren en de Salsa.
Heeft u zich nog niet ingeschreven, géén probleem, regel het gewoon op de eerste les.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21