The last dance

Nieuws

Trophy Wervershoof uitverkocht!

Naar aanleiding van het behalen van de WK finale en alle aandacht in de media daarvoor zijn alle fronttribunekaarten voor de Trophy in januari  uitverkocht. Wel is het mogelijk om kaarten á € 10,00 per stuk voor de zijtribune te bestellen. Mocht u dus nog aanwezig willen zijn op het grootste formatie evenement van Nederland, bestel dan vandaag nog via kaarten@stepintimeformationteam.nl of bel direkt met Frieda Ruitenberg op 06-20047951. Dit jaar krijgt de Trophy een internationaal tintje met de komst van 2 teams uit het buitenland. De Engelse kampioenen Latin Formation en een Duits latin team zullen zich mengen in de strijd om de SiT Trophy. Bij de Ballroom wordt het ook spannend met de komst van 2 nieuwe teams

Kerstsoiree Kledingsvoorschrift

Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken de gereserveerde kaarten voor het Kerstsoiree deze week af te halen en te betalen. Op de avond zelf vinden wij het niet prettig, dat er nog kaarten afgerekend moeten worden, dus zorg dat dat vóór vrijdag 21 december geregeld is. Denk om de kledingsvoorschriften: Helaas zien wij elk jaar nog een enkeling die zich niet correct aan de kledingseisen houdt. Op zich misschien voor diegene geen ramp maar niet leuk voor hen die er wel veel moeite voor doen. Daarom nogmaals duidelijk: Heren in smoking, pak met strop of strik. Dames in gala, lang of cocktail.
 

Weense Wals Workshop

Zaterdag 15 december begint het vrijdansen weer een keer laat om 21.30 uur vanwege de workshop die ervoor zit. We krijgen weer veel vragen naar weer een workshop Weense Wals. Vandaar dat we van 20.15 tot 21.30 uur een Workshop hebben voor iedereen die al eens iets aan weense wals heeft gedaan, want we herhalen wat we eerder gedaan hebben, maar gaan ook verder met linksom walsen. Kosten zijn € 6,- per persoon. Geef u snel op.

Zondansmiddag

Zondag 9 december organiseren wij weer een Zondansmiddag. Juist voor alle 1e, 2e en 3e jaars is dit een perfecte manier om eens lekker te komen vrijdansen. Misschien heeft u het zaterdagavond altijd druk of bent u te moe om naar de dansschool te komen om uw danspassen te oefenen, dan is dit dé gelegenheid! Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

SiT 6e plek op WK

Ludwigsburg, 24 november 2012. Afgelopen zaterdag schreef formatieteam Step in Time geschiedenis door het beste Nederlandse resultaat sinds tien jaar te behalen op het Wereld Kampioenschap Standaard Formatiedansen in het Duitse Ludwigsburg. Bestaat de top zes van beste teams al jaren louter uit Duitse en Russische teams, dit jaar wist de groep uit Grootebroek zeer verdiend ook een plek te bemachtigen in de finale. Vrijdagavond kwam het team al aan in Ludwigsburg om de volgende dag te strijden tegen 15 andere teams uit negen landen. Zaterdagmorgen werd eerst nog getraind en om 14.00 uur startte de voorronde, waarin zeven internationale juryleden bepaalden welke teams voldoende presteerden voor plaatsing in de volgende ronde. De verwachting was dat, gezien de behaalde 10e plaats in 2011, het Step in Time wel zou lukken deze halve finale te bereiken maar moest dit natuurlijk wel eerst waarmaken. En dat lukte!

In de avond waren 4350 toeschouwers in de MPH Arena Ludwigsburg getuige van een zeer fraaie uitvoering van het Nederlandse team. Maar natuurlijk zetten alle teams hun beste beentje voor en leek het hoogst haalbare voor de Westfriezen al bereikt. Groot was daarom de verrassing en het enthousiasme van de dertig meegereisde supporters toen werd bekend gemaakt dat naast de twee Duitse, twee Russische en een team uit Wit-Rusland, ook Step in Time aus die Niederlande zich had geplaatst voor de grote finale. Het team bestaat relatief nog kort en heeft al zoveel bereikt. Deze finaleplaats op zo een groot internationaal toernooi is de erkenning, die we na veel hard werken gewoon verdiend hebben! Wij zijn super trots op onze dansers en op het resultaat van dit WK, zegt trainer Frank Vriend.

Step in Time naar WK

Het is bijna zover! Vrijdag 23 november reist ons formatieteam met een 28-tal supporters af naar Ludwigsburg in Duitsland waar het Wereld Kampioenschap Ballroom Formatiedansen wordt gehouden. Door het behalen van de eerste plaats op de Nederlandse Rankinglijst, is Step in Time hiervoor officieel uitgenodigd. Het team heeft zich de afgelopen weken goed voorbereid op dit internationale avontuur. U kunt de TV uitzending van dit Kampioenschap bekijken op: Zaterdag 24 november 2012, 23.05u - 00.05u, SWR Fernsehen

Nieuwe Zumbakaart

 Op donderdag 29 november is de laatste Zumbales van de eerste periode van dit seizoen. Als u gebruik maakt van een onbeperkte lidmaatschapskaart, dan heeft u na deze datum weer een nieuwe kaart nodig. Vanaf 3 december gaat de nieuwe kaart in die weer 13 lesweken geldig is. Haal de nieuwe kaart nu alvast op uw lesavond!

Foto Hollywoodfeest

De fotoos van het Hollywoodfeest staan nog even niet op de website wegens enkele technische probleempjes met onze server. Wel zijn ze op onze facebookpagina te zin: http://www.facebook.com/dancemastersvdlinden/photos_stream

Kerst- en Nieuwjaarsbal

Omdat u allemaal een drukke agenda heeft en om te voorkomen dat u iets anders heeft als wij speciaal voor u een leuke activiteit organiseren, hier alvast de data voor de kerstsoirees.
Kerstsoiree Paren: zaterdag 22 december
Kerstsoiree Jeugd: zondag 23 december
Nieuwjaarsbal Paren: zaterdag 5 januari

Zumba Vakantie Les

Volgende week is het herfstvakantie en is er géén Zumbales.
Maar als service bieden wij u een GRATIS les aan op maandag 22 oktober om 18.45 - 19.30 uur.
Let op: Deze les stond eerst op donderdag gepland.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21