The last dance

Nieuws

Voorjaarsvakantie

Van maandag 18 t/m zondag 24 februari zijn er géén danslessen i.v.m. de Voorjaarsvakantie.
Let op: Bijna alle lessen staan stil, behalve een extra vakantie service Zumbales op de donderdagavond 19.45 uur voor de Zumba en Zumba Gold dansers en de Salsa op donderdag. En de hele vrijdagavond draait ook gewoon door i.v.m. het inhalen van een gemiste les.

Zaterdag Vrijdansen

Op zaterdag 16 februari en zaterdag 2 maart is er gewoon vrijdansen om 20.30 uur. In de agenda heeft eerder gestaan dat er een workshop op de 16e was, maar die is uitgesteld en i.p.v. de High Tea op zondag 3 maart is er gewoon zaterdag 2 maart vrijdansen.

Workshop Swingfox

Zaterdag 9 maart is er weer een workshop Swingfox. Van 20.00 tot 21.00 uur lessen wij  voor iedereen die de Swingfox beheerst één of twee compleet nieuwe variaties. Kosten zijn € 6,- per persoon. Geef u snel op.

Hot Latin Smikkel Night

Onze volgende thema feestje voor de paren is de welbekende Hot Latin Smikkel Night. Deze avond op zaterdagavond 26 januari staat in het teken van alle Zuidamerikaanse dansen. Dus véél Salsa, Cha cha, Rumba, Samba, Bachata en natuurlijk de Rueda. Net als vorig jaar moet iedereen die komt, zelf wat lekkers meenemen voor op het hapjesbuffet. Als u kaartjes reserveert, kunt u bij ons opgeven wat u mee gaat nemen, en ziet u op de lijst welke hapjes iemand anders meeneemt. De kaarten zijn nu te verkrijgen en kosten € 6,00 p.p. Let’s Go Latin!!!

Step in Time triomfeert

Op zaterdag 12 januari waren meer dan 1000 man publiek, dansers en officials getuige van het succes van Step in Time zowel op de dansvloer als organisator van de derde Step in Time Trophy. In een uitverkocht Sport- en Welnesscenter De Dars in Wervershoof organiseerde de Stichting Formatie Danssport Step in Time de eerste formatiewedstrijd van 2013 met negen formatieteams uit Nederland, belgië, Duitsland en Engeland. Ondanks twee eerdere edities, waren er toch veel nieuwe toeschouwers naar De Dars gekomen, die hun ogen uitkeken en dolenthousiast waren over deze schitterende vorm van danssport.
 

Het zou in beide dansdisciplines spannend worden. In de latin probeerde het duitse Bremerhaven de Nederlandse teams te kloppen en in de ballroom verscheen een nieuw team met dansers en de trainer van het gestopte Moving Action. Zij debuteerde sterk. Step in Time heeft na de 6e plek op het WK, zich nog meer verbeterd en danste zeer goed. De Dars zinderde onder het gejuich van de fans tijdens de uitvoering van Change, de choreografie die velen pas voor het eerst zagen. Bij de open jurering kreeg Step in Time unaniem de eerste plek toebedeeld net als Double V in de latin.

Hieronder de volledige uitslag van deze formatiewedstrijd (bron: formatiedansen.nl):

  Standaard Thema A-B-C-D-E
1 Step in Time Formation Team Change 1-1-1-1-1
2 DSV Dance Impression Elvis 2-2-2-2-2
3 Dance Rhapsody (België)   3-3-3-3-3
4 DSV Old Forest Ballroom Celine Dion 4-4-4-4-4
       
  Latin American   A-B-C-D-E
1 Double V A-team True Colors 1-1-1-1-1
2 DSV Dance East Latin I m Yours 3-2-3-2-2
3 TSG Bremerhaven A-team (Duitsland) Move Your Body 2-3-2-3-3
  Runner-up finale    
4 Fever Dance Company (Engeland) Top Gun 2-1-1-1-1
5 Double V B-team Latin Party 1-2-2-2-2
       
  Adjudicators    
A Dhr. André De Cnodder België  
B Mevr. Stella Ponne Nederland  
C Dhr. Mario Schiena Duitsland  
D Dhr. David Simon Nederland  
E Dhr. Jörg Weichert Duitsland

Zumbathon Westfriesland

Zondag 13 januari 2013 is het zover. De tweede editie van de Zumbathon Westfriesland gaat van start!

Na het overweldigende succes van de Zumbathon 2012 starten we dit keer met de Kids Zumbathon, speciaal voor alle kinderen vanaf 4 jaar! De kinderen dansen 1 uur voor de goede doelen. De volwassenen volgen daarna met een 3 uur durende Zumba marathon voor de goede doelen. 8 enthousiaste instructeurs nemen je mee in een zinderende Zumba Workout met als doel; “Make every move count" Je danst 3 uur achter elkaar. Je bepaalt zelf wat je kunt! Wij geven je zoveel energie dat de tijd voorbij vliegt. Een persoonlijke prestatie op zich, maar ook om geld in te zamelen voor de goede doelen. Gewoon dóen dus! Kijk voor meer info op www.zumbathonwestfriesland.nl

Vervolglessen 1e jaars

Aan het begin van dit dansseizoen hebben wij alle 1e jaarsleerlingen de mogelijk geboden niet alleen voor een heel dansseizoen, maar ook om eerst eens voor een halve cursus in te schrijven. Op die manier hebben we de drempel om naar dansles te gaan, proberen te verlagen. Inmiddels is het einde van deze halve cursus in zicht en willen wij graag weten of die leerlingen van plan zijn om ook het verdere verloop van de cursus te gaan volgen. Dus zit u op de 1e jaars Jeugd of Paren Stijldansen of op Salsa, geef dan binnenkort aan ons door of u verder gaat d.m.v. het formulier wat wij op de les uitdelen.

Nieuwjaars Zumbathon

Op zondag 6 januari organiseren we een NieuwjaarsZumbathon in de dansschool. Anderhalf uur lang fitness op de leukste nummers van de afgelopen maanden. Na 2 weken stilstaan en eten bent u wel weer toe aan enige actie!
Wilt u hier aan mee doen, koop dan vóór vrijdag a.s. uw entreeticket voor € 4,-, zodat wij weten of er animo is.

Nieuwjaarsbal

Na alle feestdagen openen we het nieuwe jaar altijd met het welbekende Nieuwjaarsbal dat plaatsvindt op zaterdag 5 januari vanaf 21.00 uur. Wilt u na twee weken vakantie weer eens lekker dansen, vindt u het leuk om ons en elkaar het allerbeste te wensen, kom dan naar deze avond toe. Denk wel om de kledingsvoorschriften. Net als het kerstsoiree, zien we iedereen graag feestelijk gekleed.
Kaarten zijn € 14,- per persoon.

Kerstvakantie

In verband met de Kerstvakantie staan alle lessen van zowel Jeugd, Paren, Stijldansen, Salsa als Zumba stil van zaterdag 22 december t/m vrijdag 4 januari. Gedurende deze twee weken is de dansschool gesloten.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21