The last dance

Nieuws

Meivakantie

In verband met de Meivakantie zijn er géén danslessen van 28 april t/m 2 mei. De zondag Topklasse groep en de gehele vrijdagavond hebben dus wel les.

DansMarathon Benefietavond

Benefietavond 20 april, ‘100 Dansen voor Tyumen’
U heeft ons al uitgebreid gehoord over de Dansmarathon die op zaterdag 20 april in de dansschool wordt gehouden. Belangrijk om te weten dat u van harte welkom bent om gewoon te komen vrijdansen van 20.30 tot 01.00. De entree is voor deze gelegenheid verhoogd naar 10 euro, die geheel ten behoeve komt aan de reiskosten van Step in Time naar het WK in Rusland. Neem verder een dikke portemonnee mee voor allerlei leuke acties, de veiling en het eten wat er die avond te verkrijgen is.

Zondansmiddag

Zondag 14 april organiseren wij weer een Zondansmiddag. Juist voor alle 1e, 2e en 3e jaars is dit een perfecte manier om eens lekker te komen vrijdansen. Misschien heeft u het zaterdagavond altijd druk of bent u te moe om naar de dansschool te komen om uw danspassen te oefenen, dan is dit dé gelegenheid! Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Voorafgaand aan deze zondansmiddag is de workshop Ierse Dans, waarin wij de dansen die we op dit moment al dansen weer eens rustig gaan doornemen voor ieder die daar ook graag eens aan mee zou willen doen.

Koningsbal en Maxi Tango

FotoOp zaterdag 27 april heeft het vrijdansen een extra tintje. Deze avond is het Koningsbal vanaf 21.00 uur. Voorafgaand aan deze dansavond lessen wij de Maxi Tango. Deze dans wordt direct na het zingen van het koningslied op 30 april door heel Nederland gedanst als eerbetoon aan koningin Maxima. Op straat, op pleinen, thuis & in de kroeg.

De MaxiTango is de makkelijk aan te leren Tango die wordt gedanst langs de letter M. In deze korte workshop leren wij u deze dans, zodat u op 30 april allemaal mee kunt doen. Speciaal voor u als gevorderde dansers hebben wij nog wat extra moves in petto om deze simpele dans nog leuker te maken.
Kunt u niet zaterdagavond? Of wilt u met vrienden die niet op dansles zitten deze Maxi Tango aanleren. Dat kan op zondag 28 april van 11.00 tot 12.00 uur. Deze ochtend lessen wij de eenvoudige Maxi Tango versie nogmaals.


Zet Step in Time in de Kou

Dat is de slogan waarmee Step in Time de komende maanden diverse aktiviteiten zal ondernemen om deelname mogelijk te maken aan het WK Formatie in het koude siberische Tyumen in september dit jaar. Na een fantastische zesde plaats op het WK 2012 in Ludwigsburg, wil Step in Time natuurlijk niet ontbreken op deze wedstrijd, maar deelname is vooral financieel een grote uitdaging. De reiskosten zullen door het team zelf betaald moeten worden en bedragen rond de € 17.000. Inmiddels zijn er vanuit het team diverse initiatieven gekomen om de komende maanden te proberen dit bedrag bij elkaar te brengen. In deze Nieuwsbrief willen wij uw hulp vragen om deze initiatieven te ondersteunen en tot een succes te maken.

Doneer via een Sms
Wilt u ons financieel steunen? Dat kan! Via onze fundraispagina op Pitchstar kunt u direct geld doneren aan het team. U vindt ons op sitft.nl/donate. Alle kleine beetjes helpen en elke euro is welkom! U kunt ons nu ook steunen door te sms’en waarmee u € 2,- doneert. Sms PITCH [spatie] 1102 naar 3010.

Marktplaats
Heeft u een zolder vol spullen waar u nooit meer naar omkijkt, kasten vol aankopen die u toch nooit gebruikt? Ruim eindelijk eens goed op en laat Step in Time deze artikelen verkopen op marktplaats. Bij u thuis weer meer ruimte en u steunt een goed doel! 2 vliegen in één klap!
Hoe werkt het? U kunt kleine artikelen altijd naar de dansschool brengen, voor grotere artikelen of hulp bij ophalen of tillen, kunt u bellen met Mirjam Bakker 06-20678910 of Frank Plijter 06-53308271.

Benefietavond 20 april, ‘100 Dansen voor Tyumen’
Op zaterdag 20 april organiseren we in de dansschool een benefietavond. Op deze avond kunnen onze leerlingen ‘100 dansen voor Tyumen’ maken en wordt de avond gevuld met shows, Zumba, vrijdansen, leuke acties, een veiling, spelletjes, eten en drinken en vooral veel gezelligheid. Elke deelnemer aan de avond kan een sponsorformulier krijgen om zich voor deze avond bijvoorbeeld per dans te laten sponsoren om zo, zo veel mogelijk geld op te halen. Het minimale sponsorbedrag is slechts € 10,- per deelnemer. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor degene die de meeste dansen doet en degene die het meeste geld binnen brengt! Wil je meedoen, maar géén sponsors zoeken, dan kun je natuurlijk gewoon zelf die € 10,-  betalen! Maar zorg dat je erbij bent!

Benefiet veiling

Op 20 april zal er ook een veiling zijn van leuke diensten en/of artikelen. Heeft u iets bijzonder in de aanbieding wat de Step in Time dansers op die avond zouden kunnen veilen, meld het ons.

Anjerfonds
U kunt ons ook helpen door bijvoorbeeld mee te lopen met de collecte voor het Anjerfonds tussen 20 mei en 2 juni, in Enkhuizen en/of Stedebroec. Met deze collecte komt een deel van de opbrengst ten goede aan de vereniging die de collecte loopt.

Misschien heeft u zelf een idee waarmee wij de pot kunnen spekken, of kunt u onze dansers inzetten voor een grote klus. Aarzel niet om het aan ons voor te leggen. Stuur een mailtje naar info@stepintimeformationteam.nl of bel Frank Vriend 06-52634971. Meer info op: onze fundraisepagina

Vrijdans Agenda

zaterdag 30 mrt 20.00 uur Workshop Rueda
    21.00 uur Vrijdansen PaasHazenBal
zaterdag 6 apr 20.00 uur Workshop Swingfox Herhaalles
    21.00 uur Vrijdansen

Nieuwe Zumbakaart

Op donderdag 21 maart is de laatste Zumbales van de tweede periode van dit seizoen. Als u gebruik maakt van een onbeperkte lidmaatschapskaart, dan heeft u na deze datum weer een nieuwe kaart nodig. Vanaf 25 maart gaat de nieuwe kaart in, die weer 13 lesweken geldig is. Haal de nieuwe kaart nu alvast op uw lesavond!

1e en 2e paasdag géén les

Op zondag 31 maart en maandag 1 april zijn er i.v.m. Pasen géén danslessen. Wilt u toch dansen, kom dan zaterdag avond 30 maart naar het vrijdansen waar we een speciaal paastintje aangeven; het Paashazenbal.

Zondansmiddag

Zondag 24 maart organiseren wij weer een Zondansmiddag. Juist voor alle 1e, 2e en 3e jaars is dit een perfecte manier om eens lekker te komen vrijdansen. Misschien heeft u het zaterdagavond altijd druk of bent u te moe om naar de dansschool te komen om uw danspassen te oefenen, dan is dit dé gelegenheid! Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Voorafgaand aan deze zondansmiddag is de workshop Ierse Dans, waarin wij de dansen die we op dit moment al dansen weer eens rustig gaan doornemen voor ieder die daar ook graag eens aan mee zou willen doen.

Aanpassing Agenda

Let op: De Agenda is aangepast. Vanaf volgende week willen wij vóórafgaand aan het vrijdansen en de zondansmiddag zo vaak mogelijk een workshop organiseren. Op de zaterdagavond zal de workshop voortaan van 20.00 - 21.00 uur zijn, met direkt aansluitend het vrijdansen tot 00.00 uur. Even omschakelen dus! Kijk naar onze agenda voor de nieuwe tijden.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21