The last dance

Nieuws

Korting bij Inschrijving nieuw Seizoen

Weet u nu al dat u volgend dansseizoen weer een danscursus bij ons gaat volgen, geef u dan juist nu al op. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van een plaatsje op de club, wij weten ook de animo en kunnen daarop een planning maken. Anders is alles zo onder voorbehoud.
Daarnaast kunt u bij inschrijving én betaling tot 1 juli nog een leuke korting meepakken:
* Voor de jeugdclubs een waardecheque van € 15,- per persoon
* Voor de paren een knipkaart voor 5 x vrijdansen t.w.v. € 20,- per persoon
* Voor de zumba dansers €5,- korting op hun onbeperkte abonnementskaart.

Wacht dus niet tot na de vakantie maar regel het NU!!!

Afdansen Zomerclubs

Op zaterdag 29 juni dansen de 1e, 2e jaars Jeugd en 2e jaars Paren af voor de Vervolg Latincursus. Om 18.15 uur gaat de zaal open om in te dansen en vanaf 19.00 uur starten we met het afdansen.

Rueda Mini Cursus

Voor degene die niet op salsa zitten, maar toch regelmatig een Rueda cursusje volgen is er nu weer een Mini Cursus Rueda ingevoegd. Op maandag van 20.00  tot 21.00 uur, herhalen we alle figuren die we tot nu toe hebben gedaan en lessen we natuurlijk weer enkele nieuwe stukjes. Voor diegene die dus al vaker Rueda hebben gedaan, kom maandag meedoen met de leukste dansvorm die er bestaat!

Smikkellessen

We zitten alweer in de laatste lesweek in en hier een overzicht wanneer de smikkellessen  zijn:

zondag 12 mei    19.45  uur   smikkelles Topklasse + brons
maandag 20 mei    20.00 uur   smikkelles Goud/Goudster + Zilver
dinsdag 14 mei    20.00 uur   smikkelles Brons + Sfeergroep
woensdag 15 mei    19.45 uur    smikkelles Sfeergroep
donderdag 16 mei    20.45 uur    smikkelles Salsa
vrijdag 17 mei    21.00 uur    smikkelles salsa + Topklasse

 

Afdanstijden

Komend weekend sluiten we de cursus af met het afdansen:

 • Voor de 1e en 2e jaars Jeugd op zaterdag 11 mei.
  Deur Open 16.45 uur, daarna gelegenheid om in te dansen. Aanvang afdansen 17.30 uur.
 • Voor de 3e jaar en hoger Jeugd op zondag 12 mei.
  Deur Open 13.45 uur, daarna gelegenheid om in te dansen. Aanvang afdansen 14.30 uur.

Start Voorjaarscursussen

Vanaf de tweede week mei organiseren wij weer de korte Voorjaarscursussen. In een aantal lessen kunt u met allerlei andere dansvormen kennis maken en natuurlijk is er voor de jeugd en de tweede jaars paren weer de bekende Vervolgcursus Latin. Hieronder de data wanneer de cursussen starten.

 • Vervolgcursus 1e jaars Jeugd start woensdag 15 mei 17.00 uur
 • Vervolgcursus 2e jaars Jeugd start dinsdag 14 mei 18.00 uur
 •  Formation voor Jeugd start donderdag 16 mei 18.00 uur
 • Vervolgcursus 2e jaars Paren start maandag 27 mei 21.00 uur
 • Boogie Woogie Paren start dinsdag 28 mei 19.30 uur
 • Swing Solution Paren start woensdag 29 mei 19.30 uur
 • Techniek cursus Paren start maandag 27 mei 19.30 uur

Heeft u zich nog niet ingeschreven, aarzel niet en verschijn gewoon op de eerste les en ga lekker dansend het voorjaar in tot aan de zomervakantie.

Opbrengst Benefietavond Overdonderend

Zaterdag 20 april eindigde de benefietavond met de bekendmaking van het totaal opgehaalde bedrag. Wat was iedereen verrast toen bleek dat er meer dan 11 duizend euro was binnengekomen op één avondje. De avond was niet alleen op die manier een succes, het was ook zeer druk en gezellig en zo bleek dat veel mensen SIT een warm hart toedragen. Op deze avond debuteerde ook het nieuwe team van de dansschool; FCT Grootebroek, met een verrassende show. Daarnaast was er veel te doen, te zien, te winnen, te kopen en te dansen. Wij willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen deze avond, groot en klein heel hartelijk bedanken voor de steun. De vliegtickets naar Tyumen zijn nu vrijwel binnen handbereik, nu gaan we voor alle overige kosten.

Eindsoiree Jeugd

Na het afdansen op zaterdag 11 mei vindt aansluitend het Eindsoiree plaats. Lekker makkelijk! Je bent er toch al!
Kaartjes voor dit feest zijn vanaf heden te verkrijgen en kosten € 5,-. Deze avond kun je natuurlijk in je chique afdansjurk blijven dansen, maar het thema van dit eindsoiree wordt Around The World. Dat wil zeggen dat we natuurlijk een wereldreisje gaan maken deze avond. Muziek uit alle landen, dansen uit verschillende streken en jullie kleden je zo divers mogelijk! Voor degene die het meest origineel en duidelijk gekleed gaat is er natuurlijk een prijs te winnen! Dus haal die sombrero tevoorschijn, trek je flamenco jurk aan, je lederhose, je kilt, je hoofddoek of je hawai shirt en sluit het dansjaar feestend af.

Step in Time Nederlands Kampioen

Na een aantal jaar hard werken, kosten nog moeite sparen, zijn de dansers van Step in Time zeer verdiend met de titel Nederlands Kampioen bekroond. Het NK 2013 vond dit jaar gelukkig weer in Almere plaats en onder het luid aanmoedigen van vele fantastische supporters wist Step in Time een grandioze finale te dansen. In de maand voorafgaand aan deze wedstrijd bleek al dat het team er helemaal klaar voor én in topvorm was, maar toch maakte ook de komst van het nieuwe team D-sync d het voor iedereen zeer spannend. Na het Wilhelmus en de felicitaties ging het team naar Grootebroek terug, waar de supporters het team opwachtte in een versierde dansschool voor een overwinningsfeestje!

Eindsoiree Paren

We krijgen alweer vragen wanneer het Eindsoiree plaatsvindt. Dit jaar zal deze avond gehouden worden op zaterdag 18 mei. Wij hopen dat u er weer bij bent om traditiegetrouw het aktiviteitenseizoen op zaterdagavond feestelijk af te sluiten. Als u heen wilt, geef u dan z.s.m. op in verband met onze voorbereidingen voor dit feest.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21