The last dance

Nieuws

Thema Feest 16 november

Op zaterdag 16 november is de dansschool de lokatie voor een wild en ruig feest met als Thema The Wild Wild West! U weet dat u een themafeest bij ons niet mag missen. Reserveer tijdig uw kaartje zodat wij weten hoeveel gasten we in de saloon kunnen ontvangen. So saddle up your horse and yippie-kay-yee!!!

 

Zondansmiddag

Zondag 3 november organiseren wij weer een Zondansmiddag. Juist voor alle 1e, 2e en 3e jaars is dit een perfecte manier om eens lekker te komen vrijdansen. Misschien heeft u het zaterdagavond altijd druk of bent u te moe om naar de dansschool te komen om uw danspassen te oefenen, dan is dit dé gelegenheid!
Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Géén herfstvakantie

 Wij staan dit jaar NIET stil tijdens de Herfstvakantie. Alle lessen gaan gewoon door!
De lessen staan wel een keer stil op zaterdag 9 en zondag 10 november.

Vrijdansen

Komende 2 zaterdagen is er weer gewoon vrijdansen. 
Bent u dit seizoen al geweest? Nee, nou maak dan voor november eens geen afspraken met familie, maar kom lekker een avondje oefenen. Dat is én gezellig én u zal merken dat u danslessen veel makkelijker gaan.

Vooral als u om welke reden ook gestopt bent het afgelopen jaar, laat alle danslessen niet voor niks zijn geweest en houdt het een beetje bij. Rust Roest, zeggen ze!

50+ Dansmiddag

Dinsdag 5 en 19 november is er weer een dansmiddag van 14.00 - 15.30 uur voor iedereen die van dansen houdt. De entree is € 4,- incl. kop koffie of thee. Deze middag is niet speciaal voor leerlingen, dus kent u mensen die vroeger gedanst hebben, wijs ze op de mogelijkheid dat bij ons de voetjes weer van de vloer gaan.

Keez Drive bij van der Linden

Zondag 27 oktober organiseert de dansschool de allereerste Keez drive in West Friesland. Bent u fan van het spel Keezen en wilt u met een duo partner een keer of regelmatig aan een regionale competitie mee doen? Geef je op via; info@dancemastersvdlinden.nl

Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 27 oktober 13.00 - 17.00 uur
 
Voor iedereen die mee wil doen maar het spel niet kent:
Op zaterdagavond 26 oktober organiseren we een speluitleg en oefenrondje van 19.30 - 21.00 uur.

Let op: Doet u mee, geef u dan snel op, wij moeten weten hoeveel spellen er gehuurd moeten worden!

Oproep aan alle leerlingen

Heeft u vrienden, bekenden, familie, buren die nog nooit hebben gedanst, niet aan Zumba of Salsa doen, of nooit een avondje leuk samen doorbrengen. Maak ze attent op onze danscursussen! Dat is echt nodig.
U begrijpt dat het steeds moeilijker wordt om de danscursussen vol te krijgen, maar wij willen natuurlijk nog vele jaartjes doorgaan met de dansschool. U toch ook? U kunt ons helpen de dansschool te promoten bij uw kennissen en ze voor een proefles, het vrijdansen of misschien zaalhuur te interesseren. 
 

Ervaar vrijblijvend Essentrics

Vanaf november starten we met een compleet nieuwe cursus, anders dan alle andere fitnessrages. Essentrics is een zeer effectieve toning workout. Dynamische stretches en vloeiende, versterkende bewegingen geven je in korte tijd sterke spieren, souplesse en een perfecte houding. Voor een slanker silhouet en meer energie. En dat zonder gewichten en ingewikkelde pasjes. Je moet het gedaan hebben om te weten hoe goed het voelt!

Essentrics is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures. Lestijden op dinsdagavond 19.30 uur en donderdagochtend 10.00 uur.

Ervaar de GRATIS Proefles op dinsdag 29 oktober 19.30 uur en donderdag 31 oktober 10.00 uur.
Essentrics moet je gevoeld hebben om te weten wat het is. Zorg dat je er dus bij bent!!

Click hier voor een impressie

Lessen starten

Het dansseizoen start dit jaar op dinsdagavond 1 oktober. Vanaf die datum gaan we weer aan de slag en kunt u weer wekelijks met de voetjes van de vloer.

Step in Time naar Taiwan

Vrijdag 13 september vertrekt Step in Time naar Taiwan om daar deel te nemen aan de allereerste World Dance Sport Games, een soort Olympische Spelen voor danssporters. Uit 50 landen komen 800 dansers die in verschillende dansdisciplines tegen elkaar uit komen. Door het behalen van de 6e plek op het WK vorig jaar heeft Step in Time zich voor deze Spelen gekwalificeerd.
Om 14.15 uur vertrekt het team met China Airlines vanaf Schiphol en zal na een reis van bijna 17 uur landen in de hoofdstad Taipei. Vanaf daar is het nog anderhalf uur met de Highspeed Train naar de havenstad Kaohsiung in het Zuiden van Taiwan, waar de Games zullen plaatsvinden gedurende 6 dagen in de Kaohsiung Arena. De spelen starten op maandag 16 september en die dag vindt gelijkde Formatie Ballroom wedstrijd plaats voorafgaand aan de Opening op maandagavond met 15.000 toeschouwers.
Hou de facebookpagina van Step in Time in de gaten en kijk vanaf maandag 7 uur s ochtends naar de livestream: http://2013wdsg.tw/eng/06/06b.html

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21