The last dance

Nieuws

Rueda Herhalingsles

Zaterdag van 20.00  tot 21.00 uur organiseren we de tweede herhalingsles Rueda. Deze zal hetzelfde zijn als de les van 3 weken geleden aangezien er veel nieuwe deelnemers komen. De leukste gelegenheid om weer helemaal bij te komen met Rueda en het veel door te dansen!!! Kosten € 6,- per persoon.

Keez Drive

Aanstaande zondag vindt de tweede Keez Drive bij van der Linden plaats. Voor iedereen die zich opgegeven heeft, denk erom; om 13.00 uur starten we!!! Dus kom NIET te laat!!!

Zumbathon

Op zondag 5 jauari organiseren we voor alle Zumbadansers en oud- Zumbadansers een Zumbathon vol met nieuwe en oude zumbanummers die we allemaal kennen. Van 10.00  tot 12.00 trappen we het nieuwe jaar af met een keiharde, lange en swingende zumbales van 2 uur.
Dans die oliebollen en kerstkiloos er snel weer af en doe mee.
Kosten € 4,- en geef u van te voren op!

Essentrics Extra Oudejaars Les

Op maandagavond 30 december organiseren we voor de leerlingen van de Essentrics cursus een extra GRATIS Oudejaars les. Van 19.30 tot 20.30 uur bent u welkom om vlak voor het einde van 2013 nog een keer te genieten van een intensieve workout met Mack.

Kerstsoiree en Nieuwjaarsbal

 

Voor de Paren
Op zaterdag 21 december organiseren we het Kerstsoiree voor de Paren. Deze sfeervolle avond is inclusief hapjesbuffet en bediening aan tafel. Aangezien er veel animo is, raden wij u aan de kaarten op tijd te reserveren en af te halen want vol is vol! Kaarten zijn € 20,- per persoon. Aanvang: 21.00 uur. Denk om de kledingsvoorschriften: Helaas zien wij elk jaar nog een enkeling die zich niet correct aan de kledingseisen houdt. Op zich misschien voor diegene geen ramp maar niet leuk voor hen die er wel veel moeite voor doen. Daarom nogmaals duidelijk: Heren in smoking, pak met strop of strik. Dames in gala, lang of cocktail. 

Het nieuwjaarsbal voor de paren is op zaterdag 4 januari en ook hiervoor zijn de kaarten reeds af te halen. Deze kaarten zijn € 12,50 per persoon en voor deze avond gelden dezelfde kledingsvoorschriften.

Voor de Jeugd

Voor de jongeren organiseren we het kerstsoiree op zondag 22 december. De kaarten voor dit soiree kosten € 5,-  en zijn binnenkort met je pasje te verkrijgen. Ook voor de jongelui gelden er kledingsvoorschriften. Voor de heren een nette pantalon met overhemd. Voor de dames een jurkje, rok (géén minirokjes). Voor beide geldt géén spijkerkleding en sportschoenen! Aanvang 20.30 uur. Let op: De kleding moet correct zijn, we kunnen je bij de deur weigeren indien je je niet houdt aan de voorschriften.

Zondansmiddag

Zondag 8 december organiseren wij weer een Zondansmiddag. Juist voor alle 1e, 2e en 3e jaars is dit een perfecte manier om eens lekker te komen vrijdansen. Misschien heeft u het zaterdagavond altijd druk of bent u te moe om naar de dansschool te komen om uw danspassen te oefenen, dan is dit dé gelegenheid! 
Entree € 4,- per persoon. Aanvang: 14.00 uur.

Géén Danslessen

Van maandag 2 t/m vrijdag 6 december zijn er géén danslessen i.v.m. het aanbrengen van de kerstdecoratie en de sinterklaasavondjes.

Let op de uitzonderingen:

maandag 2 dec is er WEL Zumba
dinsdag 3 dec is er WEL Essentrics
woensdag 4 dec is er WEL Zumba
vrijdag 6 dec is er WEL Zumba, Salsa en Topklasse paren
 

9 en 10 november geen les

 Op zaterdag 9 november is er géén vrijdansen en zondag 10 november géén dansles.

Rueda Herhalingslessen

Op zaterdag 23 november en 14 december organiseren we 2 Rueda herhalingslessen voor iedereen die Rueda danst of eerder gedanst heeft. Wij proberen tijdens de les ook snel diverse nieuwe figuren aan te leren zodat op het vrijdansen iederen op één niveau is en we zo veel mogelijk figuurtjes samen kunnen dansen.
Doe gewoon mee en schrijf u z.s.m. in. Kosten € 6,- p.p.

Essentrics voor Zumba dansers

 De effectieve toning workout. Dynamische stretches en vloeiende, versterkende bewegingen geven je in korte tijd sterke spieren, souplesse en een perfecte houding. Voor een slanker silhouet en meer energie. En dat zonder gewichten en ingewikkelde pasjes. 

Essentrics is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures. 

Proefles GRATIS op dinsdag 29 oktober 19.30 uur en donderdag 31 oktober 10.00 uur.

Lestijden (onder voorbehoud): 
Dinsdagavond 19.30 tot 20.30 uur           start 12 november
Donderdagochtend 10.00 - 11.00 uur     start 14 november

Lesprijzen:
Strippenkaart 10 lessen van 1 uur € 85,-
Onbeperkte kaart 2x per week  € 110,-

Voor Zumba dansers:
Kennismaking eerste 2 lessen € 12,50
Daarna vanaf 21 nov. Combikaart Zumba + Essentrics € 160,-

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21