The last dance

Nieuws

Afsluit Zumba

In tegenstelling tot een eerdere mededeling dat we op woensdagavond een extra Zumba afsluitles zouden doen, hebben we op donderdagavond 30 april gewoon de laatste les, die wat langer zal duren dan de normale 3 kwartier. Deze les is iedereen welkom die eerder Zumba bij ons heeft gedaan. Komt gewoon allemaal nog een keer lekker Zumba knallen van 19.00 tot 20.15 uur!

The Last Dance

Op zaterdag 2 mei willen wij dit laatste danseizoen afsluiten met een speciale avond. Wij zouden het heel leuk vinden dat samen met de jeugd, de paren, oud leerlingen en oud medewerkers te doen. Iedereen kan nog een keer schitteren op de dansvloer en herinneringen ophalen van de afgelopen 31 mooie dansjaren. U komt toch ook naar deze LAST DANCE? Laat het ons even weten via de mail indien u aanwezig wilt zijn.
Aanvang: 20.30 uur.

Smikkelles 25 april

Op zaterdag 25 april vindt de laatste les plaats van alle clubs van de paren. Vanaf 20.30 uur bent u welkom met u zelf bereide hapjes. Samen maken we er een enorm buffet van en sluiten we het dansseizoen definitief af op één grote gezamenlijke lesavond. 

Afdansen 18 april

Natuurlijk sluiten we het dansseizoen af met het afdansen, het soort examen waarmee je je dansdiploma haalt. Het hoort er gewoon een beetje bij en is altijd een leuke afsluiting van de cursus. Wilt u nog afdansen laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Op zaterdag 18 april dansen alle clubs af. Vanaf 18.45 uur gaat de zaal open, waarna iedereen wat in kan dansen tot we om 19.30 uur starten met het officiële afdansen.

Zaterdag 11 april Cross Step Waltz en Vrijdansen

Aankomende zaterdag is de laatste Cross Step Waltz les en ook de laatste vrijdansavond gepland. Het is de laatste tijd weer gezellig druk, dus twijfel niet en kom gewoon. Ook voor alle afdansers een goede gelegenheid om nog even flink te oefenen. 

Belangrijke Mededeling Afsluitavond

De afsluitavond van de dansschool wordt verplaatst naar zaterdagavond 2 mei!

Op zaterdagavond 25 april houden wij de smikkelles met alle leerlingen van de paren cursussen. Deze smikkelles willen wij apart houden van de allerlaatste avond waar, zoals wij vernemen toch een heel aantal oud leerlingen willen komen om voor de allerlaatste keer een dansje te wagen op de dansvloer. Dus 25 april is alleen toegankelijk voor huidige leerlingen om de laatste les van de cursus gezellig met elkaar dansend en smikkelend door te brengen.
Zaterdag 2 mei wordt waarschijnlijk de aller-, allerlaatste mogelijkheid voor iedereen om een dansje te maken en herinneringen op te halen van de afgelopen 31 jaar dat de dansschool bestaan heeft. We hopen dat we vele leerlingen en oudleerlingen op deze speciale avond mogen ontvangen om gezamenlijk een hele mooie tijd af te sluiten!

Wij verzoeken u nadrukkelijk wel even een berichtje naar ons te sturen als u op deze avond aanwezig wilt zijn voor:  THE LAST DANCE!

 

Keez Drive OPGEVEN!!!

Op zondag 29 maart aanstaande organiseren we voor de zesde keer een Keez drive in de dansschool.

Let op: Deelnemers die al vaker hebben meegedaan, moeten zich ook ECHT BIJ ONS OPGEVEN, dus heeft u dat nog niet gedaan, laat ons vóór dinsdag 24 maart weten of u wel of niet komt, dan weten wij hoeveel spellen er gehuurd moeten worden. Opgave via info@dancemastersvdlinden.nl
 
Kosten € 5,- per persoon incl. kop koffie/thee
Leuke prijzen voor de winnende koppels
Datum: zondag 29 maart 13.00 - 17.00 uur

Géén Danslessen

 Let op: Zondag en Maandagclubs. Er zijn geen danslessen op 1e en 2e Paasdag.

DANSSCHOOL STOPT !!!!!

De dansschool opende op 12 augustus 1984 haar deuren en sindsdien zijn er heel wat voetjes over de vloer gegaan. Afgelopen jaar hebben we met een grote reünie het 30-jarig bestaan van de dansschool mogen vieren. De laatste jaren is echter het aantal leerlingen fors verminderd, wat heeft geleid tot kleine clubs die nu nog draaien. Nieuwe leerlingen binnen krijgen is heel moeilijk, vooral bij de jongelui is Stijldansen ‘uit’. Wij hebben de afgelopen jaren al van alles geprobeerd met nieuwe dansstijlen, zaalverhuur, kraamfeesten, keezmiddagen etc., maar ook dat is niet echt van de grond gekomen, mede ook door de economische crisis.

Dit alles heeft tot gevolg dat ik heb moeten besluiten om te stoppen met het lesgeven en dus met de dansschool. Het is voor mij niet haalbaar meer om door te gaan met zo weinig leerlingen en de hoge kosten van de dansschool. Met pijn in mijn hart zet ik dit nu op papier en heb ik het de afgelopen tijd aan bijna alle  leerlingen kunnen melden.

Ik vind het vreselijk voor de leerlingen die nu op les zitten en niet door kunnen in mijn dansschool, niet meer naar vrijdansen of een feestavond. Dat ik die mensen in de kou moet laten staan, dat doet heel veel pijn. En ook dat ik Frank moet laten gaan, hij zal een andere baan moeten gaan zoeken. Ik had zo graag gezien dat de dansschool op een gegeven moment overgenomen zou worden en ik er zelf langzaam uit kon stappen.

Er gaan al geruchten rond dat de dansschool failliet zou zijn, maar dat is absoluut NIET waar! Ik heb zelf de beslissing genomen om in deze moeilijke tijd te stoppen. Wat er met de dansschool gaat gebeuren is nog totaal onzeker. Misschien is er nog een kleine opening dat volgend seizoen, op ingekrompen schaal, sommige lessen nog door kunnen gaan, maar dat kan ik nu niet met zekerheid zeggen.

Wij eindigen het dansseizoen altijd met op de laatste les een smikkelavond. Daar de clubs nu heel klein zijn lijkt het ons leuker om deze smikkelles met alle leerlingen tegelijk te houden op zaterdagavond 25 april. Dit zal dan tevens de laatste avond zijn dat wij volledig draaien. Ik hoop met heel mijn hart dat u aanwezig wilt en kan zijn om dit laatste dansseizoen samen af te sluiten. En natuurlijk zijn oud leerlingen ook van harte welkom.

Na dit winterseizoen zal er voor mij dus een einde komen aan 36 schitterende dansjaren. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor die schitterende jaren, want u heeft er voor gezorgd dat ik mijn mooie beroep met zo veel plezier heb kunnen uitoefenen.

Dank u wel!

Liesbeth

Afdansen

Het afdansen zal voor zowel de Jeugd als de Paren worden gehouden op zaterdag 18 april. Niet zoals eerder vermeld werd op 25 april. Schrijf de datum alvast in uw agenda!

Pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21