The Last Dance

Zumba® Fitness seizoen 2014/2015

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek. Zumba kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt omdat ieder in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoet en toch een complete workout volget Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

Waar komt Zumba vandaan
Fitness trainer Alberto Perez, bijgenaamd Beto uit Colombia gebruikte een keer zijn favoriete salsa en merengue muziek. Hierna wilde zijn klas niets anders meer en dit was het begin van Zumba. Op reis in Miami werd Alberto tijdens zijn populaire Zumba les benaderd door twee zakenmensen en gezamenlijk besloten ze Zumba in Amerika groot te maken. Inmiddels wordt Zumba in meer dan 35 landen gegeven.

Hoe ziet een Zumba les eruit
Iedere les begint met een warming up om alle spieren los te maken. Dan volgen ongeveer 9 nummers met verschillende ritmes, oa salsa, merengue, cumbia. Per nummer worden een aantal passen voorgedaan, die herhaald worden met een variatie. Snelle nummers worden afgewisseld met langzame nummers, deze zogenoemde interval training zorgt voor een optimale verbranding van de calorieen. De les wordt afgesloten met een cool down.

Lestijden   

Groep 1 maandag   start 1 september 18.45 - 19.30 uur
Groep 2 woensdag  start 3 september 10.00 - 10.45 uur
Groep 3 donderdag  start 4 september 19.00 - 19.45 uur
Groep 4 vrijdag  start 5 september 19.00 - 19.45 uur

Lesprijzen
Let op: Wij hanteren weer 2 betalingsmethoden:
► U kunt zich 3 maal per jaar inschrijven voor een periode van 13 lesweken. Kosten zijn € 110,- voor deze periode. U ontvangt een lidmaatschapskaart, die u wekelijks voor aanvang van de les moet kunnen tonen. En met deze pas kunt u onbeperkt naar de Zumba lessen komen. (Dus meerdere keren per week). Deze kaart staat op naam en kan dus niet door derden worden gebruikt. U schrijft zich in voor een periode van 13 lessen. Wanneer u om welke reden ook, géén lessen meer wilt/kunt volgen is de kaart niet overdraagbaar aan derden en wordt er géén lesgeld retour gegeven.
► Er is een strippenkaart. Met deze kaart kunt u 10 keer een Zumba les volgen binnen een periode van 13 weken. Daarna is de strippenkaart ongeldig en kan die niet meer worden gebruikt. De kaart kost € 75,-. Deze kaart staat op naam en kan dus niet door derden worden gebruikt.  Wanneer u om welke reden ook, géén lessen meer wilt/kunt volgen is de kaart niet overdraagbaar aan derden en wordt er géén lesgeld retour gegeven.

Voor Essentrics leden:
Combikaart Zumba + Essentrics € 160,-

En met uw Essentrics Strippenkaart kunt u ook een les Zumba volgen.