The Last Dance

Essentrics, als eerste in West Friesland!!

De effectieve toning workout. Dynamische stretches en vloeiende, versterkende bewegingen geven je in korte tijd sterke & slanke spieren, souplesse en een perfecte houding. Voor een slanker silhouet en meer energie. En dat zonder gewichten en ingewikkelde pasjes. Essentrics is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures. 

Lestijden:
Donderdagavond 19.00 tot 20.00 uur          
Eerste proefles GRATIS op elke donderdag te volgen. 

De lessen worden gegevens in Sport- en Wellnesscenter de Dars in Wervershoof.

Klik hier voor een impressie

"Ik ben net begonnen met Essentrics en ben helemaal enthousiast! Na lange heup- en rugblessures is dit het eerste wat echt helpt en ik merk nu al resultaat!"

"Gisteren heb ik een les Essentrics gehad. Ik vond het een heerlijke les. Ik heb altijd korte beenspieren gehad (hamstring) en dit voelde voor mij bijna als een openbaring"

"Had veel last van mijn rug. Nu niet meer dankzij Essentrics. Ik voel me sterker en flexibler. Echt een leuke full body workout!"

"Misschien even leuk om te vertellen: ik heb vanaf kinds af aan al last van migraine. Sinds ik Essentrics doe, heb ik geen migraine meer gehad. Heerlijk!" 

"Ik krijg steeds meer complimenten dat ik er zo goed uitzie. Dat kan wel kloppen, want ik zit gewoon lekker in mijn vel. Je kan nu ook effect zien van de oefeningen en ik heb het idee dat mijn houding en bewegingen eveneens sterk verbeterd zijn"