The Last Dance

Agenda

Er staat op het moment niets in de agenda.

Keezdrive

Nee niet dat, maar wel het gezelligste spel wat er is! Ook verslaafd aan het Keezen en wil je jou Keez-skills meten aan andere Keezers? Doe dan mee aan onze maandelijkse Keezdrive`s! Tijdens een Keezdrive speel je samen met een partner vijf rondes tegen andere Keezkoppels. Win je alle vijf de rondes en heb je zo min mogelijk tegenpunten. Dan ben jij de winnaar van de dag.

Keezen wordt gespeeld met vier personen, verdeelt in twee koppels. In het spel zitten onderdelen van klaverjassen, pesten en je speelt met kaarten in plaats van dobbelstenen. Deze combinatie maakt het erg verslavend en heb je het spel eenmaal goed door, dan wil je het steeds opnieuw spelen.

Oorsprong
Het spel komt wereldwijd voor, er zijn Canadese, Amerikaanse en Duitse varianten bekend. In Nederland wordt er beweerd dat het zijn oorsprong heeft in West Friesland. Feit is wel dat het al een zeer oud spel is, wat de laatste tijd weer is herondekt en enorm in opkomst, zo bestaan er al Nederlandse kampioenschappen.

Keezen is ontzettend leuk om met vrienden en familie te spelen, Het brengt de ouderwetse gezelligheid weer terug. Wij garanderen je veel plezier tijdens de Keezdrive`s, onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb je interesse en wil je samen met een vriend, vriendin, zus, broer, kennis, wie dan ook meedoen? Geef jullie dan op voor de eerst volgende Keezdrive via info@dancemastersvdlinden.nl.

De Keezdrive is één keer per maand op zondag van 13.00 - 17.00 uur. Kijk voor de eerste volgende Keezdrive in de Agenda!