The Last Dance

 25-09-2010
Step in Time 9e op het Europees Kampioenschap 
Step in Time heeft zaterdag 25 september de halve finale bereikt op het Europees Kampioenschap Standaard Formatiedansen. Door het onzettend hoge niveau van alle Duitse - en Oostblokteams was er van uit gegaan dat het wel erg moeilijk zou zijn om zoiets te behalen, maar na een goed gedanste ronde werd ons team toch doorgeplaatst naar de tweede ronde samen met de grote teams uit Duitsland, Rusland, Wit-Rusland, Slowakije, Tjechië en Polen. De 20 meegekomen enthousiaste supporters joelde het team uiteindelijk naar een verdiende 9e plek toe en samen met hen werd het een enorm geslaagd weekend.


17-04-2010
The American Dream 
Zaterdag 17 april jl. was het weer zover! Het eindsoiree, met dit jaar als thema 'The American Dream'. Alle gasten kwamen aan boord van cruiseschip 'Queen Elisabeth' en werden meegenomen op een droomreis naar Amerika. Nummers uit musicals 42nd Street, A Chorus Line, Titanic, Mary Poppins en Ich war noch niemals in New York passeerden deze avond de revue en onze bemanning deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Er was door het hele team weer ontzettend veel energie in gestoken wat resulteerde in een fantastisch avondje theater. Klik hier voor de foto's


21-11-2009
Pret op Camping Municipal des Lindes
Zaterdagavond opende camping Municipal des Lindes de poort voor een heleboel gezellige campinggasten. Iedereen kwam bepakt en bezakt en in opperbeste vakantiestemming bij de receptie aan en installeerde zich daarna op een mooie plek. Er waren gekke amerikanen, een scoutinggroep, een aantal nudisten en veel rustzoekers. Het zwembad was fris en de toiletten formidable! Er werd gebadmintont, je kon wandelen met Natalie, er was een Frankrijk quiz en natuurlijk Karaoke. De franse kaas en de barbeque zorgden voor een stevige maaltijd en zo kon er uren doorgefeest worden. Klik hier voor de foto's.


30-10-2009
Ondanks mexicaanse griep toch feest!
Het was een uniek feest! Natuurlijk was het jammer dat er zovelen geveld waren door de westfriese of mexicaanse griep maar degene die wel op de been konden blijven, dansten zonder medicijnen en hulpmiddelen menig rondje op de dansvloer. Gelukkig waren er talloze deskundige artsen en lieftallige verpleegsters die de zieken (en doden!) hielpen de avond vol te houden. En als het echt zwaar werd, was er gelukkig de vrolijke muziek van de ziekenhuisomroep en de altijd vrolijke clini clowns. Het was een avond vol spelletjes, een quiz en een rolstoelrace. Het bezoek bedankt  en beterschap allemaal! Klik hier. voor de foto's.


18-04-2009
Armoedig feest door Krediet Crisis
Zaterdag 18 april jl. werd het Eindsoiree door de Kredietcrisis gehouden in een oude herberg. In de opening werd er vooral gezongen over armoe en dromen over een beter leven. Daarna werd iedereen welkom geheten door het herbergiersechtpaar Thenardier. Later was er een pikant blok met ''money'' nummers. Tussendoor werd er gedanst en was er voor iedereen brood, vlees en aardappelen. De avond eindigde met een vrolijk blok. 'De Jantjes', 'Wordt nooit verliefd' en 'As 't effe kan' bracht de stemming er weer in en zo gingen alle gasten weliswaar arm maar voldaan weer naar huis. Klik hier voor de foto's.


20-12-2008
Top danspaar als verrassing op sfeervol Kerstsoiree
Op het jaarlijks Kerstsoiree dat op 20 december werd georganiseerd zagen alle gasten er piekfijn uit. Elk jaar wordt het weer iets sjieker en komen de dames als diva's en de heren als gentlemen binnen. Natuurlijk was het druk maar Frank liet iedereen weer om beurten dansen zodat het geen tenen trappen werd. Na het hapjesbuffet was er nog een verrassing voor de gasten. Het nederlands toppaar Herman Lak en Michele Gleimann waren na 2 eerdere optredens die avond nog bij ons gekomen voor een spectaculair optreden. De show maakte veel indruk en was het toetje op deze mooie avond. Klik hier voor de foto's.


22-11-2008
Bijzondere witte bruiloft voor 50 bruidsparen
Zaterdag 22 november jl. traden in onze dansschool 50 bruidsparen in het huwelijk. Het was een bijzonder avond vol pompeuze bruidsjurken én een laagje sneeuw rond de trouwlimousine. Nadat iedereen de bruidstaart had aangesneden, openden alle paren de avond met een dansje. De ambtenaar van de burgelijke stand Jan Bregman deed de huwelijksgelofte nog eens dunnetjes over en deelde de trouwacte's uit. Er was nog een 'hoe goed ken je je partner'-spel en een nostaligische feestgids met meer dan alleen een borrellied. De avond eindigde natuurlijk met koffie en broodjes. Klik hier voor de foto's.


08-11-2008
Bijzonder debuut van ''Step in Time'' op NK in Almere
Een jaar lang hard trainen werd zaterdag 8 november driedubbel beloond! Op het NK 2008 heeft ons ‘Step in Time Formation Team’ de derde plaats behaald op de eerste deelname aan een landelijke wedstrijd. Het feit dat ‘Step in Time’ als nieuwkomer niet misstond tussen de al jaren aan de top staande Formationteams, dwong bij iedereen respect af. In het prachtig en nieuwe Topsportcentrum bij Almere werd het Nederlands Kampioenschap gehouden. Slechts 3 Ballroom- en 4 Latinteams streden ieder in hun eigen categorie om de titel. Om 19.00 uur begon de wedstrijd. Lees meer


01-11-2008
Griezelig Halloweenfeest eindigt in één groot dansfeest
Zaterdag 1 november jl. organiseerden we voor de Jongelui wederom een Halloweenfeest. Om 20.30 uur stonden de demonen, griezels, spoken, vampieren en heksen al ongeduldig te wachten voor de deur. In de donkere mistige zaal werd eerst iedereen eens goed bekeken. Daarna werd er vrijwel onafgebroken door iedereen gedanst. Alle muurbloempjes waren waarschijnlijk thuis, want er zat vrijwel niemand aan de kant. Natuurlijk werden de standaardspelletjes gedaan en was er een verkiezing wie er het bizarst uitzag. En die eer ging naar Dunja en Larissa oftewel 'The corps bride' en haar 'servent'. Klik hier voor de foto's.


12-04-2008
Grandioos Eurovisie Songfestival Feest
Het thema van ons fameuze Eindsoiree van 12 april jl. was voor iedereen een verrassing. Men kwam terecht op het Eurovisie Songfestival 2008. D.m.v filmpjes maakten we een reis door de eurovisiejaren en De Spelbrekers, Milk & Honey, Bucks Fizz, Linda Wagemakers, The Bobbysocks, Abba, Brotherhood of men, Ruslana en Verka Serduchka... ze kwamen allemaal levensecht voorbij. Iedereen ging uit z'n dak bij alle optredens. Na het laatste lied volgde de spannende puntentelling. Juryleden vanuit heel Europa gaven live via sateliet de punten en Abba 
won dit festival. Het was in één woord Grandioos! Klik hier voor de foto's.


22-11-2008
Mack en Ylona 1e in C-klasse op NK  2008 in Almere 
Het officiële NADB Nederlands Kampioenschap Latin 2008 werd in het nieuwe Topsportcentrum in Almere georganiseerd. Voor Mack en Ylona hun eerste NK-deelname. In de klasse waar zij dansten, verschenen maar liefst 52 paren aan de start. Via een herkansing, een achtste-, een kwart- en halve finale bleven de 6 beste paren over. Een spannend moment voor de groep supporters die mee was of 'hun' favoriet daar ook bij zou zijn. En jawel... na 2 eerdere wedstrijden, wederom een finaleplek voor Ylona en Mack. Tijdens de finale ansten zij de sterren van de hemel... en behaalden de 1e plaats én promotie naar de B-klasse.


19-01-2008
Heel veel eten op Hot Latin Smikkel Night
Zaterdag 19 januari jl. werd er bij ons weer een superavond georganiseerd; De ‘Hot Latin Smikkel Night’, speciaal voor de Salsa en Latinliefhebbers. Een avond vol Salsa, Merengue, Cha cha, Rumba en Samba. Voor sommigen hét hoogtepunt van het jaar. Veel Salsa- leerlingen bleven maar op de vloer om te dansen. Tussendoor werd iedereen natuurlijk weer verrast met een cocktail en uniek was dit jaar dat iedereen zelf hapjes had meegenomen. Dit werd een enorm gevarieerd en heerlijk buffet. Het werd een echte smikkelavond. De temperatuur was hoog en de sfeer was enorm! Klik hier voor de foto's.


05-01-2008
Nieuwjaarsbal tot in de late uurtjes zeer gezellig
Zaterdag 5 januari jl. organiseerden we ons jaarlijks Nieuwjaarsbal. Na twee weken vakantie altijd weer een gezellig avondje lekker dansen. Traditiegetrouw beginnen we altijd met de 'mix' toast op het nieuwe jaar. Na een toast op het nieuwe jaar staat iedereen met iedereen uitvoerig bij te praten op de vloer, met in de hand een glas champagne. Altijd een bijzonder sfeertje. Maar natuurlijk werd er ook veel gedanst en vanwege de drukte weer met het bekende strakke schema van onze DJ. Halverwege de avond was er een 'Raad het plaatje' 2007 nieuwsquiz. Het werd steeds gezelliger, de dansjes gekker en de tijd vloog voorbij!


17-11-2007
Zwerversbal vol junks, dronkaards en bende
Zaterdag 17 november j.l. organiseerde het Leger des Heils een avond voor dak- en thuislozen. Talloze dronkaards en junks maar ook hoertjes, een beenloze arabier, een muzikante, een non, een onherkenbare rastafari, allerlei typetjes kregen een dak boven het hoofd en een matras om op te slapen. Tussendoor kon men soep en brood halen in de gaarkeuken, werd er een spel gespeeld met unieke prijzen en werden nog wat resten frites aangeboden. We kregen bezoek van een officier van het Leger des Heils die kort iets vertelde. Laat op de avond  trotseerden vele dakloze de kou en zwierven weer uit. Klik hier voor de foto's.


03-11-2007
Knettergek Goet Faud Feest Jeugd
Zaterdag 3 november jl. organiseerden we voor de Jeugd een Goet Vaud Feest. Om 20.30 uur kwamen de bont geklede nerds, sukkels en ander fout volk de achterdeur binnen. Ondanks technische problemen en nogal verward personeel vermaakte iedereen zich prima. Er werd vrolijk tegen de dansrichting gedanst, veel uit de maat en natuurlijk rug aan rug of nog vreemder. Er was natuurlijk een verkiezing wie er het foutst uitzag. Winnaars waren: John 'de op z 'n kopman' en Samantha 'the lady in red'. Menigmaal werd de gewonnen Dans van het Jaar gedaan en tussendoor stapte iedereen in het busje. Klik hier voor de foto's.


28-10-2007
Winnaar Dans van het Jaar 2007
Bij de verkiezing van "Dans van het Jaar", dit jaar in Maarheze heeft onze dansschool net als 2 jaar terug de titel gewonnen. Na de voorronde bleek dat ondanks het teleurstellend aantal deelnemers dat er beslist goeie dansjes waren. Een jury van 9 man had de taak 3 dansjes uit te kiezen voor de finale 's avonds. Natuurlijk viel ons vlotte nummer en gekke dansje in de smaak en werden wij één van de finalisten.Toen moest in 15 minuten de dans aan het publiek gelest worden en daarna kiest men de winnaar uit. De andere finalisten waren goed, maar toch koos de jury unaniem onze dans als 'Dans van het Jaar 2007' uit.


21-04-2007
Academy Awards uitreiking overweldigend spektakel
Zaterdag 21 april jl. kwam de Oscar uitreiking live vanuit Grootebroek. Om 20.30 uur arriveerden de sterren, direct belaagd door fans en journalisten en kon de avond beginnen. De genomineerden waren nerveus omdat slechts enkele het felbegeerde beeldje konden winnen. Arnold Brando, Frieda Roberts, Anja Mouse, Janny Close, Simon Wood en Jan Schwarzenegger waren de uiteindelijke winnaars. Tussen de uitreikingen door werden er shows gedaan uit Chicago, Cabaret, West Side Story en Mary Poppins. Licht, beeld, geluid, kostuums, 'zang' en dans, alles was overweldigend!  Klik hier voor de foto´s.


07-04-2007 
Gigantisch talentvolle X Factor Night

Zaterdag 7 april jl. organiseerden we een X-Factor avond. 20 leerlingen hadden zich aangemeld om in 7 acts hun kunnen te laten zien. Er werd Live gezongen door Nina en Cheraine, komisch was de 'Diep in de Zee'-act van John, er was een 'Dance School Band' geformeerd door Vera, Tony, Maurice, John en Laura. Gedanst werd er door 'Jump Force', en de shows van de Moulin Rouge Girls en de 6 sexy moordenaressen uit Chicago waren spetterend en klaar voor Broadway! Terechte winnaars werden Frank en Priscilla met hun duet 'Always'. Wij waren verbijsterd door de hoeveelheid talent van onze leerlingen. Klik hier voor de foto's.


04-01-2007
Groeten terug... TV opname in de dansschool
Donderdag 4 januari jl. kwam er een filmploeg opnames maken voor het programma 'Groeten terug...' van SBS6. De familie Bregman uit Hem kwamen met 4 leden van de Hagahai-stam uit Papua Nieuw Guinea om te leren stijldansen. De stamleden waren moe van de jet-lag, alle indrukken en hun drukke schema en door het taalverschil begrepen ze ook niet goed wat de bedoeling was van dat 'vreemde dansen'. Één stamlid wilde echt niet mee doen en de anderen lachten vooral veel bij het samen proberen. Uiteindelijk na een klein uurtje wilden de leden graag naar huis en vertrok de hele ploeg weer. Klik hier voor de foto's.


16-12-2006 
Druk maar zeer sfeervol Kerstsoiree

Zaterdag 16 december jl. kwamen om 21.00 uur alle gasten zeer goed gekleed en goed gehumeurd de dansschool binnen en kon het sfeer- volle Soiree beginnen. Het was dik uitverkocht dus was het erg druk maar iedereen kon toch dansen door het strakke om-en-om schema van Frank. Men genoot van de kerstmuziek, het lekkere buffet en als verrassing hadden we een dansdemonstratie van het danspaar 'Sander Pondmans en Ilse Lans'. Zij lieten de vijf Latindansen zien en tussendoor praatte Sander met het publiek terwijl Ilse van jurk wisselde. Daarna werd er nog lang en gezellig gedanst. Klik hier voor de foto's.


18-11-2006
Danskliniek wordt een Ziekenhuis op stelten
Zaterdag 18 jl. organiseerden we 'De DansKliniek'. Bij binnenkomst ging iedereen op controle en daarna werd men naar de juiste afdeling doorverwezen. De ziekenzaal was tot het laatste bed vol met bezoekers, patiënten, cliniclowns, doktoren en verplegend personeel. Ondanks alle breuken en kwalen werd er toch veel gedanst. Gelukkig hielden de pillen, de soep, het diner en het toetje iedereen een beetje op de been. Een spoedgeval tussendoor zorgde voor wat afleidingsspelletjes. Er werden longen geprikt, hersens gekraakt, benen geamputeerd, blinde darm verwijdert en veel meer... Klik hier voor de foto's.


04-11-2006
Halloweenfeest griezelig leuk!
Zaterdag 4 november jl. organiseerden we voor de Jeugd een Halloweenfeest. Om 20.30 uur werden de griezels, spoken, vampieren en heksen ontvangen door MorLiesia, Mackula, heks Zathalia, Demon Manon en Hunchfrack. In de donkere mistige zaal kwamen alle griezels samen en werd eerst iedereen eens goed bekeken. Tussen het dansen door werd er een smerige en gevaarlijke pompoen-snij-wedstrijd gehouden en natuurlijk een verkiezing wie er het mooist uitzag. Winnaars waren: John 'The phantom', Danny 'De dood' en Dominique in geweldig science fictionkostuum. Klik hier voor de foto's.


16-09-2006
Dansdemonstraties in Het Streekhof

Zaterdag 16 sep. jl. hebben we in 'Het Streekhof' gedurende de dag verschillende dansdemonstraties gegeven. Vanaf 10.30 uur kon men kijken naar vlotte demonstraties door onze leerlingen uitgevoerd. Er waren streetdancers, enkele stijldanspaartjes, de dans van het jaar, een salsa- en ruedashowtje en tenslotte trad ons formatiedemonstratieteam nog op. De lekkere muziek en het aanstekelijke dansen trok grote aantallen winkelend publiek van jong tot oud, dat zichtbaar genoot van de demonstraties en uiteindelijk ook met de voetjes van de vloer ging. Het was een warme, gezellige en swingende middag.


02-07-2006
Eerste optreden Formatiegroep groot succes
Zondag 2 juli was de primeur. Tijdens het afdansen ging onze nieuwe formatiedansgroep voor het eerst de dansvloer op. 20 jongens en meisjes van voornamelijk de 2e jaars jongeluiclub hadden de afgelopen weken slechts 8 lessen hard getraind om op deze dag en showprogramma van tango, engelse wals en cha cha te laten zien. 's Middags en 's avonds dansten, ondanks de zenuwen, 6 paren de sterren van de hemel in de speciaal voor hen gemaakte kleding. Alle aanwezigen, de ouders en vooral wijzelf waren enorm trots op ze! We zullen vast nog veel van ze gaan zien. Klik hier voor de foto's.


22-04-2006
Treinreis in de 'roaring twenties' op Eindsoiree
Zaterdag 22 april jl. was het zover! Het eindsoiree met als thema 'de jaren 20'. Vrijwel alle gasten hadden zich in stijl verkleed en dat bracht de sfeer er helemaal in! Iedereen werd meegenomen op een treinreis naar Chicago en als decor stond er een heuse locomotief in de zaal. Onze eigen medewerkers brachten shows op muziek van bekende musicals. Er was een tap-act uit 42nd street, een rollerskate-act uit Starlight Express en natuurlijk ontbrak de charleston uit Chicago ook niet. De serveerster reed met de trolley drankjes en hapjes rond en er werd natuurlijk veel gedanst. Het was een mooi feest! Klik hier
voor de foto's.


19-02-2006
Finaleplaatsen voor deelnemers wedstrijd Hilversum
's Ochtendsvroeg om 8.00 uur vertrokken 13 paren van onze 2e en 3e jaars jongelui met supporters naar Hilversum om deel te nemen aan hun allereerste DMN danswedstrijd. Deze begon om 10.00 uur en al snel bleek het niveau van alle overige paren vrij hoog. Er moest dus flink gestreden worden voor een plekje in de finale. Uiteindelijk werd er in de Ballroom door Giel, Marjolein, John, Sylvia, Jeroen en Lili een 2e, 3e en een 6e plaats behaald en in de Latin door Giel, Marjolein, Danny, en Vera een 4e en 5e plaats. Na een inspannende dag ging iedereen met de bekers en een ervaring rijker weer naar huis.


28-01-2006
Hot Latin Night valt goed in de smaak
28 januari jl. hadden we weer een heerlijk avondje voor onze leerlingen georganiseerd. De ‘Hot Latin Night’. Ook deze avond was weer uitverkocht dus lekker druk. De zaal was in vrolijke kleuren versiert, de cha cha, rumba, samba en salsa wisselden elkaar in rap tempo af en de vloer bleef daarom vol met enthousiaste dansers. Tussendoor werd iedereen verrast met diverse kleurige cocktails en heerlijke zelf bereide saté. Uniek was het moment dat er nog even een stukje Argentijnse tango gelest werd en er 90 man hardop de passen meetelde. Menigeen was het erover eens dat deze avond beslist herhaald moet worden.


07-01-2006
Druk Nieuwjaarsbal tot diep in de nacht knotsgezellig
Zaterdag 7 januari jl. organiseerden we ons jaarlijks Nieuwjaarsbal. Na een vakantie van 2 weken stonden de meesten weer te popelen om te dansen dus na een toast op 2006 gingen de voetjes gelijk van de vloer. De Oliebollen, Kurken, Champagneflessen en het Vuurwerk wisselden elkaar af op de vloer en door het Nieuwjaarsbalboekje was er genoeg gelegenheid om ook eens met iemand anders te dansen. Halverwege de avond was er een gek Memory spel met nieuwsfeiten over 2005 en dansten we een 17e eeuws Nieuwjaarsdans. Op het eind werden een uur lang gekke dansjes gedaan! Klik hier
voor de foto's.


19-11-2005
Hollands Glorie tot in de late uurtjes

Zaterdag 19 november jl. organiseerden we een avondje "Hollands Glorie". Bij binnenkomst zat de stemming er al in en velen hadden zich in oud hollands kledij gestoken! Alle gasten waren verdeeld in 11 groepen. Per groep konden om de beurt op 3 gekke sjoelbakken spelen. Tussendoor werd gedanst, gezongen en meegedeind op de nederlandstalige muziek. Er was een bingoquiz met oude TV tunes, er waren kaasdragers en zelfs Sinterklaas had tijd om langs te komen. Ook de rookworst, het advocaatje en de haring ontbraken niet! Om 02.00 uur werd de prijs voor de beste groep uitgereikt. Klik hier
voor de foto's.


05-11-2005
Gezellig, cool en sportief Winterbal

Op zaterdagavond 5 november jl. organiseerde de dansschool voor de jeugd het eerste feest. Vélen stonden om 20.30 uur voor de deur, uitgedost met mutsen, sjaals, wanten, skibrillen en andere winterse artikelen. De zaal was voor deze gelegenheid voorzien van een flinke hoeveelheid sneeuwvlokken, die fonkelden voor je ogen. Tijdens het feest werd er een race gehouden op ski's, regelmatig een variéetje gedanst waardoor iedereen elkaar weer iets beter leerde kennen en uiteindelijk was er nog een idiote sneeuwpoppenwedstrijd. Iedereen vond het een toffe avond! Klik hier
voor de foto's.


30-09-2005
Spetterende avond met Jim Bakkum en Julie Fryer

30 september jl. vond er bij onze dansschool een unieke gebeurtenis plaats. Jim Bakkum en Julie Fryer uit "Dancing with the Stars" kwamen naar de dansschool toe. Om 20.30 uur stroomden er zo'n 250 wilde fans naar binnen. Na het voorstellen van de sponsors en een verloting van enkele posters was het zover. Jim & Julie betraden de dansvloer. Na de jive beantwoordden zij enkele vragen die van te voren door het publiek waren ingeleverd. Als tweede werd de samba gedanst en weer ging het dak eraf!  Na nóg een vragenrondje kon iedereen supersnel met het paar op de foto. Het was een zinderende avond! Klik hier
voor de foto's.


07-08-2005 
Van der Linden winnaar Dans van het Jaar 2005
In het Duitse pretpark "Wunderland Kalkar" is van der Linden op 7 augustus jl. als winnaar uit de bus gekomen bij de verkiezing van "De dans van het jaar 2005". Dit jaar waren er 9 inzendingen. Elke dansschool laat in de voorronde zijn inzending zien, waarna er drie favorieten worden gekozen die `s avonds in de finale staan. In die finale lest elke finalist in ongeveer 10 minuten de dans aan het publiek en daarna kiest men de winnaar uit. Die dans is dan een jaar lang "De dans van het Jaar". De inspanningen van Liesbeth, Sunik, Nathalia, Manon, Mack en Frank hebben die dag een geweldig resultaat opgeleverd.


09-04-2005
Grandioos Eindsoiree in de Moulin Rouge

Zaterdag 9 april jl. werd er een feest gegeven waar nog lang over na is gesproken. Het eindsoiree vond plaats in een sexy "Moulin Rouge". De gasten wisten bij binnenkomst nog niks van het thema, maar eenmaal binnen maakte de schilderijen, de schemerlampjes en het rode decor alles duidelijk. Daarna volgde een show met veren en een ondeugende "Big Spender" stoeltjesact. Héél speciaal was de Tango van Manon, Mack, Lies en Frank die allen half man/half vrouw gekleed waren. De avond werd afgesloten met de enige echte "Can Can" gedanst met enkele leerlingen en nog een Finale act. Klik hier voor de foto's.