The Last Dance

Groepsarrangementen

Zoekt u weer eens iets anders voor de invulling van uw vrijgezellenmiddag, bedrijfsuitje, verjaardag of welk feestje dan ook! Kom gewoon eens lekker bij ons dansen. Niets is leuker dan de combinatie van samen met elkaar iets nieuws leren en lekkere muziek. Bij Dance Masters van der Linden kunt u kiezen uit verschillende groepsarrangementen, bestaande uit een gezellige dansles van één uur, aangevuld met een hapje en een drankje. Voor zowel beginners als gevorderden een heerlijk uurtje uit.
U kunt kiezen uit de volgende dansthema`s: 

Salsa
Leer dansen op de ritmische en opzwepende salsamuziek! Dat kan zowel in solovorm, dus zonder danspartner als met een danspartner. In een uur leert u de basispassen en `s avonds danst u de sterren van de hemel. 

Night Fever
Wil je swingen op de fantastische ouwe hits uit de jaren `70 en `80. Wij leren je een zeer "foute" discodans en we "doen the hustle". Met deze muziek blijf je beslist niet stilstaan!

Foxy Foxtrot
Misschien heeft u géén elastieke benen maar wilt u toch lekker samen, als paar leren dansen. Dan kunt u natuurlijk ook gewoon het normale "foxtrotje" bij ons leren. Binnen het uur kom je dansend weer naar buiten.

Riverdance
U hebt het vast ooit gezien. Kaarsrechte dansers met de armen strak langs het lichaam en het snelle voetenwerk. Bij ons kunt u ook twee eenvoudige Ierse dansen leren op die bijzonder mooie folkloristisch Ierse muziek. Je gaat de deur uit als een echte Michael Flatley. Een aanrader!

Rock & Roll en Boogie Woogie
Onze specialiteit! U kunt kiezen uit een vlotte Rock & Roll les, waarin we u de echte basis met kicks zullen leren, of de coole swingende Boogie Woogie op die ouwe muzieknummers van destijds. 

Prijzen

Arrangement A:
duur: 1½ uur
wij ontvangen u met 2 x koffie/thee met gebak,
daarna 1 uur dansles naar keuze
€ 12,- per persoon
(vanaf 8 personen)
Arrangement B:
duur: 1½ uur
wij ontvangen u met 2 x een drankje en een bittergarnituur,
daarna 1 uur dansles naar keuze
€ 13,50 per persoon
(vanaf 8 personen)
Arrangement C:
duur: 2 uur

wij ontvangen u met 2 x koffie/thee met gebak, daarna 1 uur dansles
en dan afsluiten met 2 x een drankje met een bittergarnituur

€ 18,50 per persoon
(vanaf 8 personen)